Annonce
Debat

Hvem sagde ja?

Læserbrev: Hvorfor træder de politikere, som har tilladt ændringen af lokalplanen på Falen 20, ikke frem? Som borger undres man over, hvad der ligner særbehandling af en bygherre på bekostning af vedtagne byplaner og ordentlighed i forvaltningen.


Det er ikke første gang, Odense springer stort og flot over vedtagne byplaner.


Annonce

Når man ser de byggelinjer for området, som Stiftstidende har vist i flere artikler om sagen, tror man ikke, at vi lever i en veldreven by med så store planer for sin egen udvikling og respekt for vedtagne byplaner. Man har ganske enkelt klippet den grund ud, som en bestemt bygherre vil bygge på, så han har frie hænder til at opføre et lejlighedsbyggeri, som den nuværende byplan ikke tillader. Der er kommet kommentarer fra byggesagkyndige fra stort set hele landet, som appellerer til at fastholde den oprindelige plan for at sikre et unikt byggeri som Gerthasminde. En særegen bydel som kun få byer i Danmark kan fremvise.

Det er ikke første gang, Odense springer stort og flot over vedtagne byplaner. Jeg troede disse beslutninger var lavet for at påvirke udviklingen i byen og for at sikre os borgere fra byggetekniske overgreb, så man vidste hvad byggereglerne for de enkelte områder tillod? Denne sag lugter langt væk af at give særstilling til en enkelt lodsejer, som derved kan score en stor gevinst ved at byplanen ændres. Hvem er de politikere, der vil risikere deres politiske eftermæle på denne måde? Der bæres ved til bålet når talen falder på politikerlede.

Kunne Odense for en gang skyld ikke vise, at en byplan er lavet for at skulle overholdes. Træd frem kære ansvarlige politikere. Vi har valgår i år og ærlig talt, har vi ikke steder nok, hvor der opføres lejligheder i Odense?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce