Annonce
Bagsiden

Hvem Hvad Vår: Forårsfornemmelser i Faaborg

Foto: Evy Nielsen
Blomster og træer tager forskud på foråret. Har i andre vårvarsler?
Annonce

Forårsbebudere: Kære læsere, I har taget godt imod Bagsidens opfordring til at sende billeder ind af forårsbebudere. Evy Nielsen, Faaborg, skriver:

- Her i Faaborg er alpeviolen sprunget ud i vores have. Det ser bare så dejligt ud. Vi glæder os til lysere tider. Godt nytår til jer på Bagsiden.

Tak, i lige måde. Trods udsigten til koldere (men lysere) tider, vælter det frem med blomstrende liv i de fynske haver.

Franske anemoner. Foto: Birgit Søgaard
Annonce

Anemoner på spring

- Hvad er skønnere end at lukke døren op, og det første, der ses, er de smukke franske anemoner på spring? De har stået derude på terrassen, smukt grønne siden august, og nu springer de snart ud, skriver Birgit Søgaard, Allested-Vejle.

Fra Vissenbjerg skriver Kirsten Nielsen:

- Jeg har nogle blåpuder, der nok egentlig aldrig stoppede med at blomstre. De har i hvert fald været i blomst hele december og er også fortsat ind i det nye år

Annonce

Andre bebudere?

Det er jo herligt at se, hvordan forårsbebuderne breder sig over øen. Men er det kun blomster, der varsler vår?

Hvem Hvad Vår? efterlyser hermed billeder og gode historier om andre forårsbebudere, man måske ikke lige havde tænkt på.

Mail til: bagsiden@fyens.dk. Alle bidrag, der trykkes, honoreres med to bagsidekrus, som passer perfekt til at nyde kaffen eller teen i ved tidligere og tidligere solopgang.

På plejehjemmet Kærgården i Otterup har personalet plukket disse blomstrende grene til beboerne. Træerne står med de udsprungne blomster foran alle lejlighederne, men ingen af os ved, hvad det er for træer. Kan nogen af de andre læsere hjælpe os? spørger Birgit Vous, Otterup. Foto: Birgtit Vous
Forårsbebudere i Vissenbjerg. Foto: Kirsten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce