Annonce
Kerteminde

Hvem er hovednavnet til Hyggelig Festival: Vind partoutbilletter til Hyggelig Festival

Sammen med sin udlejer på Englegården, Jacob Pfeil Sørensen, arrangerer Sine Bach Rüttel Hyggelig Festival i Hernsnap i weekenden 23. - 25. august. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Fredag 23. august til og med søndag 25. august er der Hyggelig Festival i en stor baghave på Hindsholm. Du kan vinde partoutbilletter til festivalen

Hersnap: På Hindsholm får fuglesang i weekenden 23. - 25. august akkompagnement af en masse noder, for her finder Hyggelig Festival sted på Englegården i Hersnap.

En løs idé tog nemlig fart, da sanger og banjospiller, Sine Bach Rüttel, gerne ville invitere lidt musikalske venner til sin 40-års fødselsdag.

Fødselsdagen er nu endt med en minifestival i Englegårdens 1,8 hektar store have.

Minifestivalen har Sine Bach Rüttel arrangeret sammen med Jacob Pfeil Sørensen, som hun bor til leje hos.

Festivalens hovednavn er hele Danmarks Keld og Hilda Heick. Parret kommer og optræder på festivalen om lørdagen.

Andre navne på festivalen er blandt andre Holmen Hustlers, Walther og Alex Mendez.

Desuden byder festivalen også på kunstudstilling, folkedans og sønderjysk kaffebord.

Annonce
Gæsterne på minifesitvlane i Hersnap bliver udstyret med et regnbue-armbånd. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal

Bestil før 21. august og få mad med

Billetsalget er i fuld gang på www.billetto.dk, og hvis man køber sin billet inden 21. august, får man del i den gratis aftensmadsbuffet.

Fredag aften er der en slagter, der står for at grille, mens der lørdag serveres syrisk mad.

Adgangen til aftenbuffetten er inkluderet i billetten, hvis den er købt i forsalget. Køber man sin billet i døren, kommer man til at betale ekstra for maden.

En partoutbillet koster 500 kroner, mens en endagsbillet fredag og lørdag koster 300 kroner og 100 kroner om søndagen.

Sammen med festivalarrangørerne udlodder Kerteminde Ugeavis nu fire partoutbilletter til festivalen.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at svare på, om det er Keld og Hilda, Birthe Kjær eller Dario Campeotto, man kan opleve om lørdagen på festivalen.

Send os dit svar på kuakonkurrence@jfmedier.dk. Dit svar skal være modtaget senest torsdag 22. august klokken 12. Husk at oplyse dine kontaktoplysninger, da vinderne får direkte besked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

- Vi ved godt, det er ulovligt: Derfor parkerer varebilerne midt på fortovet

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce