Annonce
Middelfart

Hvad vil du spørge dem om?: Mobil politistation parkerer ved rådhuset

Politiassistent Steffen Daugaard, der også er byrådsmedlem for DF i Middelfart parkerede den politistation i Ladby ved Kerteminde i sidste uge. Fredag kommer den til Middelfart. Arkivfoto: Helle Nordström.

Middelfart: Turen har indtil nu gået til Ladby, Faaborg og Svendborg.

Nu plotter Fyns Politis mobile politistation Middelfart Rådhus ind på gps'en.

Fyns Politi parkerer på fredag fra klokken 9 til 12 på Nytorv 9 i Middelfart, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den mobile politistation lagde fra land i efterårsferien, hvor politiet indtil nu har følt sig godt modtaget.

- Det var en rigtig god oplevelse. Vi blev taget virkelig godt imod og fik en snak med de mange, som kom forbi. Alene på det første stop i Faaborg fik vi omkring 50 henvendelser om både stort og småt. Flere af dem har været brugbare i forhold til videre efterforskning. Jeg kan derfor godt konkludere, at vi er kommet rigtig godt fra start, så vi glæder os bare til at komme ud og møde borgerne i Middelfart, siger vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

De rullende kontorer er ifølge Fyns Politi et af i alt 14 initiativer, som justitsminister Søren Pape Poulsen (K) præsenterede i udspillet 'Nærhed og tryghed'.

- Det er jo altid populært både blandt børn og voksne at se lidt af politiets udstyr og høre om, hvad det vil sige at arbejde som betjent. Så når muligheden er der, er det med til at give både borgerne og faktisk også medarbejderne en rigtig god oplevelse, siger Richardt Jakobsen.

Hvad vil du spørge de mobile betjente om? Hvis du ikke selv har mulighed for at møde op, kan du stille dit spørgsmål i kommentarfeltet herunder, så tager vi det med på fredag.

Du kan også stille dit spørgsmål via Baglandet. Skriv enten på sms 26497628 eller mail 5500@baglandet.nu.

Du kan også oprette dig som bruger i Baglandet via https://www.indieframe.com/create-account-fyens eller appen Indieframe, du kan downloade via Google Play eller Appstore.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Målinger fra omstridt giftgrund vækker optimisme: - Det ser ud til, at der ikke er grund til bekymringer

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce