Annonce
Assens

Hvad synes du? Tip os om varme emner i Vissenbjerg

Røverfesten. Et af årets festlige højdepunkter i Vissenbjerg og Assens Kommune. Arkivfoto: Mads Hansen
Fyens Stiftstidende flytter til Vissenbjerg den 29.-31. oktober. Hvad synes du, vi skal undersøge, mens vi er der?

Vissenbjerg: Er der startet en ny virksomhed i Vissenbjerg, vi ikke kender til, eller har du en anden idé til, hvad Fyens stiftstidende bør kigge på, når vi flytter til Vissenbjerg den 29.-31. oktober? Så tip os meget gerne.

I 2019 flytter Assensredaktion til de seks største byer i Assens Kommune for at komme endnu tættere på det, der rører sig i lokalområderne. Vi har indtil videre været i Glamsbjerg, Aarup, Tommerup og Haarby, og klikker du på linket her, kan du læse om nogle af de artikler, der foreløbig er kommet ud af det.

Vi har brug for jeres hjælp til at identificere de vigtigste, sjoveste, mest interessante historier fra Vissenbjerg-området.

Du kan sende en mail på assens@fyens.dk, skrive til os via facebooksiden Fyens Stiftstidende Assens eller besøge os, når vi er i Vissenbjerg. Du finder os på Vissenbjerg Bibliotek den 29. oktober, på Vissenbjerg Skole 30. oktober og i Vissenbjergbjerg Idræts- og Kulturcenters café den 31. oktober. Hold øje med facebooksiden for nærmere information om tidsrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Faaborg-Midtfyn

Gymnasielærer anholdt i London efter at have lænket sig til olietønde: Nu vil han arrangere klimadag

Annonce