Annoncørbetalt indhold

Hvad skal du tænke over, når du vælger håndværker?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når der står et byggeprojekt for døren, betyder det også ofte, at du skal have fundet nogle håndværkere, der kan hjælpe dig med at komme godt i mål. Måske har du før haft brug for håndværkere, og ved derfor lige præcis hvem, du gerne vil ringe til. Er det første gang, kan det dog godt virke som et stort valg at vælge den rigtige håndværker til projektet. Det kan du finde tips til herunder.


Annonce

Start med at kigge i lokalområdet

Det giver selvfølgelig altid god mening at se, om du ikke kan finde en god håndværker, der holder til et sted i dit lokalområde. For det første er det altid godt at støtte virksomhederne i lokalområdet, men det gør jo også alt det praktiske lidt nemmere, hvis der ikke er langt fra virksomhed til projekt.

Det skal selvfølgelig ikke være den altoverskyggende faktor, og det er vigtigere, at det er den rigtige håndværker, end at håndværkeren er fra lokalområdet. Mangler du dog en elektriker, f.eks. i Slagelse-området, kan du finde en liste på Bygga.dk - måske er der noget, der kan bruges.


Prisen spiller selvfølgelig en rolle

Du kan ikke komme udenom, at det også giver god mening at kigge lidt på de forskellige håndværkerpriser, når du står og skal træffe et valg. Du er måske ikke interesseret i at lade prisen styre dit valg, fordi du foretrækker kvalitet over en lav pris - men der kan alligevel være en hel del at spare ved at kigge på lidt flere muligheder for håndværkere.

Det er ikke sikkert, at der er så stor variation i priserne mellem de forskellige håndværkere, men nogle gange kan det godt være det værd at undersøge det nærmere.

Ofte kan det også spare dig nogle penge, hvis du kan finde nogle fagmænd, der kan give dig en pakkepris for at løse flere dele af projektet.


Kig på anmeldelser fra tidligere kunder

Ofte vil det være muligt at finde nogle anmeldelser fra kunder, der tidligere har brugt din potentielle håndværker til et projekt i egen bolig. Dette er en rigtig god måde at finde ud af, om det nu også er en god ide at vælge denne håndværker, eller om du bør fortsætte jagten.

Har håndværkeren f.eks. kun fået dårlige anmeldelser, og har kunder der er utilfredse med processen eller resultatet, er det nok ikke det helt rigtige valg. Er der derimod kun gode anmeldelser, kan du nok være meget tryg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.