Annoncørbetalt indhold

Hvad skal du bruge vinterferien på?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke længe til det nye år og den forestående vinterferie. Hvis man skal nå at få booket en lækker ferie sydpå eller en tur i alperne til en god pris, skal man snart slå til. Der er mange meninger om, hvordan en vinterferie bruges bedst. Nogen vil gerne ned i varmen, andre foretrækker en tur på ski, mens budgettet for nogen kan være lidt stramt og så er det heldigt, at man sagtens kan finde på en masse fede ting at lave herhjemme i Danmark. Læs med her og få ideer til, hvad du kan foretage dig i din vinterferie.


Annonce

Tag sydpå til varmen 

Man kan let få brug for at komme sydpå til varmen her i vinterhalvåret, når der bliver koldt og mørkt herhjemme i Danmark. Der er næppe noget bedre end at komme ned i solen og få gennemvarmet kroppen her midt i det danske vintervejr, og her er vinterferien en oplagt mulighed for at komme afsted. Der er masser af gode tilbud at finde til vinterferien lige nu, både hvis du skal afsted med familien, eller hvis du skal afsted med vennerne. Hvis det skal være lidt vildere kan du tage med vennerne sydpå. Eksempelvis bliver en særlig destination i Bulgarien ofte omtalt som noget ganske særligt. Mange vil sige: Sunny Beach en ferie du aldrig glemmer.


Den klassiske skiferie

Langt de fleste danskere bruger deres vinterferie på ski enten i Norge, Sverige, Østrig, Frankrig, Spanien og disse er bare nogle af de mest populære steder, man kan komme på brædder. Hvis du aldrig har prøvet at stå på ski før, kan det varmt anbefales. Det kan noget helt særligt, at komme afsted med venner eller familie og have en aktiv ferie og så hygge med god mad og afterski, hvis man er til en god druktur. En skiferie er dog ikke helt billig, men du kan sagtens lave en relativt billig tur, hvor du stadig har det hele med. Det kan være en god ide at leje alt ski-grej til at starte med, hvis du aldrig har prøvet det før. Det kan man ved langt de fleste skisportssteder. På den måde kan du se om det er noget for dig, uden at skulle købe alt det dyre udstyr.


Hvad kan man lave herhjemme i Danmark?

Er budgettet lidt stramt, så frygt ej. Der er masser af ting, man kan lave herhjemme i Danmark, som ikke koster det store. For eksempel kan man tage på dagstur til København eller en af de andre byer i Danmark og få noget lækkert mad. Du kan også eventuelt leje et sommerhus i et par dage, eller tage på et mindre ophold. Det behøver nemlig ikke koste det store, særligt ikke hvis du er tidligt ude med at booke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.