Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvad med at bruge det tomme bibliotek i Nr. Broby?

Hvad med at inddrage Nr. Broby gamle bibliotek i den nye socialforvaltning, spørger Erik Madsen. Arkivfoto
Annonce

Lokaldebat: Jeg husker, kommunen havde en storstilet plan om effektivisering af den kommunale drift ved at sælge ud af kommunens enorme bygningsmasse og rykke medarbejdere sammen på færre kvadratmeter. Blandt andet for at opnå en bedre udnyttelse af kommunale kvadratmeter, men det lykkedes ikke særlig godt og var alt for optimistisk.

Nu vil man så samle socialområdet i Gislev, og det kan blive en omstændelig og kompliceret affære.

Har man undersøgt, om det var muligt at inddrage det tidligere bibliotek på Egeballe i Nr. Broby i forbindelse med sammenlægningen af socialområdet?

Der har stået en hel del kvadratmeter tomme i over et år, det er pæne bygninger og lokaler, de ligger kun 200-300 meter fra det nuværende rådhus. Der er parkeringspladser bag ved hallen, ganske tæt på både biblioteket og rådhuset, ud over de nuværende p-pladser ved rådhuset.

Herved fastholder de ansatte i MDvunshuset, der er centrale i en stor del af det forebyggende og behandlende arbejde, stadig samme tætte beliggenhed i forhold til den nye socialforvaltning.

Hvis nu man brugte det tomme bibliotek, så fik man dog anvendt nogle af de tomme kvadratmeter, og man kunne undgå en rømning af Opvækst og Læring fra Nr. Broby.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce