Annonce
Debat

Hvad koster det at snyde over, Stephanie Lose?

Læserbrev: Åbent brev til regionsrådsformand Stephanie Lose.

Medierne i Region Syddanmark har den senere tid kunnet afsløre, at ansatte i regionen i strid med gældende regler har ladet sig vaccinere, før det var deres tur.

Efter hver eneste afsløring har dårlige undskyldninger stået i kø.


Ingen er formentlig uvidende om, at lignende forseelser i andre ansættelsesforhold ville føre til sanktioner.


De samme medier har imidlertid ikke kunnet fortælle, hvilke konsekvenser det har fået for de pågældende ansatte. Ingen er formentlig uvidende om, at lignende forseelser i andre ansættelsesforhold ville føre til sanktioner.

Stephanie Lose bedes derfor oplyse, hvilke sanktioner hun selv samt regionens koncerndirektion har truffet i de tilfælde, der har været. Både de, der har været omtalt, og andre, der er gået under radaren.

Undladelsessynder er som bekendt de værste. Hvis Stephanie Lose og koncerndirektionen har undladt at tage de fornødne forholdsregler, men i stedet har søgt at feje fejlene ind under gulvtæppet, er det skidt.

Den direkte skadevirkning på samfundet ved, at tilfældige hospitalsdirektører og andre i sundhedssektoren har ladet sig vaccinere før deres tur, er måske til at overskue. Men hvis fejlene fører til, at befolkningen begynder at mene, at myndighederne tolererer adfærd, hvor særligt privilegerede rager til sig og stiller sig i forreste række, så er skaderne langt større. Så rammer de den tillid, som er nødvendig for at binde et samfund sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce