Annoncørbetalt indhold

Hvad kan du gøre, for at vågne op smuk?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ville det ikke være skønt, hvis du hver dag vågnede op med et udseende, som gjorde, at du bare kunne hoppe ud af sengen og ligne en, der allerede havde brugt lang tid foran spejlet? Du har sikkert undret dig over, hvordan filmstjernerne i diverse Hollywood film kan stå op og ligne en halv million, mens du selv står op og skal bruge minimum en halv time på at komme til at se bare nogenlunde præsentabel ud. Filmtricks vil nogen påstå, men om ikke andet kan du, med få ændringer og smutveje, vågne op og føle dig smuk og klar til dagen. Her kan du læse mere om, hvad du blandt andet kan gøre, hvis du gerne vil vågne op og se godt ud fra start.


Annonce

Øjenvipper

De fleste drømmer om smukke lange øjenvipper, og hvis du ikke er så heldig at være velsignet med det fra naturens side, kan du heldigvis hjælpe vipperne lidt på vej med en god vippeserum. Flotte lange øjenvipper kan være med til at give dig et mere vågent og friskt look, da det er med til at åbne øjet op og få det til at syne større. Du kan med fordel, når dine øjenvipper er nået en længde du er glad for, få vipperne og farvet mørke. Med mørke lange vipper ligner det, at du allerede har taget mascara på. Således vil du kunne springe ud af sengen og ligne en, der allerede har været i gang med makeuppen.


Pæn hud

Med pæn og frisk hud ser du bare mere vågen og klar ud. For at få en flot og frisk hud er det vigtigt med en god hudplejerutine, og hvis du husker at fjerne makeup rester fra dagen inden, undgår du også at vågne op med indtørret og udtværet makeup, som sidder i klatter på din hud og rundt om dine øjne. Huden vil ligeledes synes mere frisk og fin, hvis du husker at holde dig hydreret, så derfor er det vigtigt, at du forsøger at drikke nok vand.


Dit hår

Det sidste du kan gøre, for at vågne op og se mere frisk og smuk ud, er at undgå uglet morgenhår. Det kan være svært, da de fleste mennesker formår at få uglet håret godt og grundigt i løbet af natten mens de sover. Men et lille trick, særligt for dig, som har langt hår, er at redde dit hår aftenen inden og sætte det i en fletning. Når du står op morgenen efter, er det let og hurtigt blot at tage fletningen ud og køre din hånd gennem håret. På den måde vil du opnå fint bølget hår, og du undgår at håret filtrer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.