Annoncørbetalt indhold

Hvad er vigtigt at gøre ved køb af brugt bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du skal købe en brugt bil, er der mange ting, du skal have fokus på. Derfor er det også vigtigt, at det ikke sker på forhastet vis, men derimod med gode overvejelser.

Derimod skal du tage dig god tid om hjemmearbejdet, så du undgår at foretage et dårligt køb. Det kan det nemlig nemt ende med at blive, hvis man ikke er varsom, når man vælger bilen.

Annonce

Inden du overfører pengene, er der flere ting, der skal være i fokus. Det er dog især tilfældet, hvis du skal købe bilen er en privatperson. Hvis du gør det, er der nemlig ingen garanti eller reklamationsret, du kan trække på.

Undersøg bilens kosmetiske stand

Noget af det første, der skal gøres, er at undersøge den kosmetiske stand. Du skal nemlig undgå at købe en bil, der har ridser, skrammer og buler.

Hertil er det vigtigt, at du også har fokus på den kosmetiske stand indvendigt. Det er let at glemme, hvis man kun undersøger standen ud fra billeder og/eller videoer på nettet.

Tag dig god tid til at gennemgå bilens udseende og stand, så du er sikker på, at den står i en tilstand, som du kan stille dig tilfreds med.

Lav et nummerpladeopslag

For at finde informationer om bl.a. restgæld, kilometerstand mv., skal du blot lave et nummerpladeopslag på nettet. Ved at gøre dette, får du nemlig kendskab til informationer som disse.

Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at gøre dette. Det skyldes især, at du skal sikre, at der ikke er gæld i bilen. Det er vigtigt at sikre, da gælden følger bilen - og ikke ejeren.

Det betyder, at gælden kommer til at lande hos dig, hvis du køber en bil med gæld. Inden du køber en bil af en privatperson, så tjek nummerplade, så du er sikker på, at der ikke er gæld i den.

Få lavet en slutseddel

Det er naturligvis også vigtigt, at der bliver lavet en slutseddel. Alt hvad der angives på en slutseddel er nemlig juridisk bindende, når begge parter har skrevet under på den.

På denne måde kan du sikre, at sælger ikke snyder dig. Har sælger f.eks. angivet på slutsedlen, at bilen har kørt 40.000 kilometer, når den i virkeligheden har kørt 100.000 kilometer, står du med en markant bedre sag.

Der findes adskillige steder på nettet, hvor man ganske gratis kan downloade skabeloner, der kan bruges til at udarbejde en slutseddel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.