Annonce
Kerteminde

Hvad er din løsning: Hvad vil du gerne have på det nye havneområde?

Kerteminde Marina. Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
Kerteminde Kommune har fået lov til at udvide havneområdet mellem Nordre Havnekaj og Marinaen med 8000 kubikmeter. Vi vil gerne høre, hvad I synes, der skal være på det nye fællesskabsområde.
Annonce

Kerteminde: Havnen i Kerteminde bliver større. Kommunen har fået lov til at udvide havneområdet mellem Nordre Havnekaj og Marinaen med 8000 kubikmeter til fællesskabsområde. I den forbindelse siger borgmester i kommunen, Kasper E. Olesen:

- Borgerne har sagt, at det her areal mangler, og vi vil gerne høre, hvad de synes, der skal til for at skabe fællesskab. Hvordan får man dem til at stoppe op og bruge arealet?

Byrådet vil altså gerne spørge dig til råds om, hvad du synes, de 8000 kubikmester skal bruges til. Borgmesteren har nemlig en drøm.

- Jeg har jo en drøm og tro på, at folk vil bruge hele promenaden og fællesskabsområde. Jeg har et håb om mere fællesskab.

Annonce

Grillareal, park og isbod

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og Fyens Stiftstidende vil gerne høre dit bud på, hvad du synes, der skal være på det nye fællesområde, som vil få dig til at bruge arealet. Borgmesteren har selv et par løse forslag.

- Det kunne være et fælles grillareal, noget park-lignende eller en lille isbod i en campingvogn. Det kunne også være en kaffemand, der cykler rundt og sælger kaffe til områdets besøgende, siger Kasper E. Olesen.

Men måske har du en mere kreativ fantasi, eller noget du har drømt om længe? Fyens Stiftstidende vil gerne høre dit bud på, hvad der ville få dig til at bruge Kertemindes nye havneområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce