Annonce
Kultur

Hvad er der sket?: Dramatisk scene ved Odense Banegård Center

Det var tilsyneladende en ægte ambulance fra Region Syddanmark, der deltog i filmoptagelsen. Foto: Jesper Friesmand
Ved første øjekast skulle man tro, at der tirsdag aften var sket en alvorlig ulykke ved Odense Banegård Center, men forklaringen var en helt anden.
Annonce

Trafikanter, der tirsdag aften omkring klokken 18.30 passerede bag om Odense Banegård Center, blev mødt af blå blink, ambulance, politi og masser af mennesker i gule sikkerhedsveste.

Heldigvis var det ikke, fordi der var sket en ulykke ved banegården, men fordi der var optagelser i gang til Anders Thomas Jensens nye film, Retfærdighedens Rytter, med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Nicolas Bro og Andrea Heick Gadeberg i de bærende roller.

Ingen af stjerne-skuespillerne var dog til at få øje på i de omkring 10 minutter, som optagelserne varede.

Ifølge de oplysninger, Fyens.dk kunne indhente på stedet, drejede optagelserne sig om en scene i filmen, der består af et nyhedsindslag til en tv-station i forbindelse med en togulykke. Men om der overhovedet er sådan en scene i filmen, må vise sig.

Politibilen, der indgik i optagelserne, så ikke helt autentisk ud, og det var da også en regissør, der kørte den væk efter optagelserne.

Derimod var det tilsyneladende en ægte ambulance, der var med i scenen - og rigtige ambulancereddere fra Region Syddanmark, der deltog i optagelserne.

Retfærdighedens Ryttere er en komedie, som bliver optaget i tre fynske kommuner, Odense, Assens og Faaborg-Midtfyn, fremgår det på FilmFyns hjemmeside.

Filmen får biografpremiere 25. december.

Det var tilsyneladende en ægte ambulance fra Region Syddanmark, der deltog i filmoptagelsen. Foto: Jesper Friesmand
Annonce
Fyn

Ny hollænder flyver ind til Odense Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Annonce