Annoncørbetalt indhold

Hvad er den rette type sand til dit projekt?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvilken type sand, du skal skaffe dig, afhænger af dit projekt. Sandkassesand skal du fylde dit barns sandkasse op med i stedet for at vælge strandsand. Dette da sandkornene i sandkassesand er skarpe sammenlignet med strandsands sandkorn. Det vil så sige, at sandkassesands sandkorn har nemmere ved at pakke sig sammen end strandsands, så dit barns sandslotte og lignende bedre holder formen.


Annonce

Find det rette sand til jobbet inde på GrusDirekte.dk

Det er blot ét eksempel på, hvordan det spiller en rolle, hvilken type sand du vælger. Ønsker du at blive klogere på forskellige slags sand, kan du tjekke udvalget hos GrusDirekte.dk, der har alt i sand lige fra brolæggersand til filtersand og fugesand. Men hvordan adskiller de tre typer sand sig så fra hinanden? Her kan du blive klogere på, hvornår du skal benytte hvilken type sand til dine projekter.

Husk: Er du i tvivl om, hvilken type sand du skal bruge til et projekt, så kan du altid spørge din lokale forhandler – eller en forhandler med landsdækkende levering, og det kunne fx være GrusDirekte.dk.


Brug brolæggersand til din indkørsel

Brolæggersand stifter du bekendtskab med, når du lægger ny indkørsel – i hvert fald hvis du ønsker en indkørsel af fliser, der ikke hastigt bliver ujævn under vægten af dit køretøj. For efter at have lagt et lag stabilgrus, skal du lægge et lag brolæggersand. Brolæggersand virker som afrettersand og gør det nemt at lave en flot indkørsel, hvor alle fliserne er i plan med hinanden, så de er pæne at se på.


Fugesand holder fliserne i position

Fugesand skal du selvfølgelig bruge, når du fuger. Det vil sige, at du bruger fugesand mellem dine fliser for at holde dem fast. Fugesands sandkorn bidrager også til at holde ukrudt stangen, om end fugesang ikke giver nogen garanti for, at du aldrig skal luge fliserne for ukrudt. Fugesang lægger sig fint, så der går længe, inden blæsten har båret sandet bort, eller at nedbør har skyllet det langt væk.


Filtersand er perfekt til lerholdig jord

Hvad så med filtersand? Køb sand hos GrusDirekte.dk i form af filtersand, hvis du står med et behov for sand med lavt lerindhold. Det kunne fx være ude i havens bede, hvor du ønsker at give planter i meget lerholdig jord mere luft. Her sørger du for at blande filtersand sammen med jorden. Filtersand kaldes også for drænsand, da vand nemt passerer gennem det – igen grundet dets lave lerindhold.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.