Annonce
Debat

Husk, vi er midt i en pandemi

Debat: Mange er skuffede hvad genåbning angår, men vi glemmer vist, at vi er midt i en pandemi. Skoleelever lider og får aldrig tiden igen, men sådan som jeg ser på det, så har I hele livet for jer. Det er nok noget værre for os ældre - vi har ikke så meget tid tilbage.


Skoleelever lider og får aldrig tiden igen, men sådan som jeg ser på det, så har I hele livet for jer.

Fra debatindlægget


Det var meget hårdt, da vores aktiviteter blev lukket - seniortræning, seniorhusene og klubber, og oveni det er vi meget sårbare med hensyn til coronaen. Men hører I os klage? Nej vel? Vi retter ind og hører efter, hvad der bliver sagt; det har vi lært.

Vi regner med, at eksperterne har ret, og vores kære politikere, som vi har valgt til at passe på os.

Jeg forstår ikke, at folk skal være bedrevidende; tænk sig, vi kan stadigvæk gå udenfor og gå en tur eller cykle. Prøv at se de sydeuropæiske lande, som har haft udgangsforbud! Det er rigtigt, hvad der står i denne avis, hvor personer fra Syddansk Universitet skriver: "Ordentlige mennesker kan godt finde ud af det", så er vi fri for at bruge penge på kontrol.

Håber snart at vi kan komme tilbage til fællesskabet.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce