Annonce
Assens

Gense det digitale læsermøde: Sundhedsdirektør svarede på spørgsmål om nedlukningen af Assens Sogn

Klokken 14 holder Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens digitalt læsermøde på fyens.dk, hvor social- og sundhedsdirektør Michael Bjørn svarer på spørgsmål om den aktuelle nedlukning af Assens Sogn.

Hvornår kan vi forvente, at skoleeleverne i Assens Sogn kan vende tilbage til den fysiske tavleundervisning? Og hvordan ser den aktuelle smittesituation ud i sognet lige nu?

Det er nogle af de spørgsmål, som vi kan få svar på, når redaktionen i Assens inviterer til digitale læsermøde på www.fyens.dk klokken 14 i forbindelse med, at Assens Sogn har været automatisk nedlukket siden mandag på grund af for høje smittetal.

På det digitale læsermøde deltager social- og sundhedsdirektør Michael Bjørn, der kan svare på spørgsmål om den akutelle situation i Assens Sogn, og hvilke tiltage kommunen gør i forbindelse med det høje smittetal.

Annonce

Deruover deltager også skoleleder på Peter Willemoesskolen Thomas Lykkegaard Pedersen, der har stået i spidsen for koordineringen af den opsøgende indsats, som Assens Kommune har haft i forbindelse med nedlukningen af sognet og det mikroudbrud, som skolen oplevede i sidste uge.

Du kan også stille spørgsmål til Marlene Nielsen og Heidi Jensen, der begge er lærere på Peter Willemoesskolen og har været en del af den gruppe, der har været på opsøgende besøg hos både smittede og ikke-smittede.

Hvis du har spørgsmål, inden læsermødet sættes i gang, kan du sende dem på dako@fyens.dk eller i kommentarfeltet til artiklen. Det er også muligt at stille spørgsmål under selve mødet. De skal sendes på mail dako@fyens.dk.

Vi holder digitalt læsermøde på fyens.dk om nedlukningen af Assens Sogn.
Fyens Stiftstidende afholder læsermøde om nedlukningen af Assens Sogn. Deltagerne er Thomas Lykkegaard Pedersen, skoleleder på Peter Willemoesskolen, lærer Heidi Jensen og lærer Marlene Nielsen, samt social- og sundhedsdirektør Michael Bjørn. Foto: Sandra Goldek og Amalie Hermansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Annonce