Annonce
Assens

Husk at spritte af: Du kan stadig se på bolig i påsken

Påsken er en af højtiderne for fremvisninger af boliger hos ejendomsmæglerne. Arkivfoto: Robert Wengler
Ejendomsmæglerne tager deres forholdsregler ved påskens fremvisninger af boliger.

Afstand

Dan Gørtz, Nybolig Gørtz & Jespersen i Aarup, siger, at man også laver fremvisninger, hvis folk ønsker det.

- Så sørger vi for at have den fornødne afstand til folk, fortæller han.

Morten Nørregaard, Danbolig i Assens, fortæller, at man ligeledes tager sine forholdsregler og holder afstand, man kan også få huse fremvist via telefon- og videotjenesten Skype.

Arne Blomstrøm, Home i Assens, mener ikke Skype er vejen at gå. Han holder sig til de "almindelige" fremvisninger.

- Så beder vi folk om at holde afstand, og så spritter vi af, selvfølgelig i fuld forståelse med den sælger, der bor der, fortæller han.

Assens: Vil du gerne ud og se på bolig i påsken, der er sat til salg, så kan du sagtens komme det, selv om vi lever midt i en coronatid.

Avisen har talt med flere ejendomsmæglere i Assens Kommune, og samtlige fortæller, at der stadigvæk er fremvisninger i påsken, ejendomsmæglernes højtid, blot med forholdsregler om at holde afstand og spritte fingrene af.

Ejendomsmægler Morten Breith fra Nybolig i Assens siger, at man tager situationen alvorligt. I påsken gør man, som kunderne ønsker, siger han.
- Vi går hele vejen for at passe på hinanden, siger han.
- Hvis der er nogen, der vil ud og se et hus, kommer vi ud med handsker, masker og vi har sprit med. Vi åbner alle dørene, sådan at køberne ikke skal røre ved noget, fortæller han.
Kontoret i Assens er også lukket i øjeblikket fra gaden af, mens personalet dog stadig sidder der og tager telefonerne.
Lars Pilekær, EDC i Assens, siger, at man plejer at holde en stor åbent hus-kampagne i påsken hvert år. Men det er sløjfet i år grunde situationen.

-
Vi holder stadigvæk åbent, men det, der hed åbent hus, det kalder vi for en-til-en-fremvisninger, fordi folk skal melde sig til, siger han.

- På den måde bliver det bare en ganske almindelig fremvisning. Vi viser huse frem, så meget folk har lyst til, men vi tager vores forholdsregler, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce