Annonce
Middelfart

Hus brændte to gange med kort mellemrum: Nu menes årsagen at være fundet

Ved brand nummer to brændte hele loftetagen væk og huset var derfor ubeboeligt, vurderede vagtchef hos Trekant Brand Hans Egon Bendorff den 12. december i en artikel bragt af Fyens Stiftstidende. Arkivfoto: Mette Mørk

Middelfart: Nu er der kommet nyt om de to brande, som Trekant Brand slukkede på Lykkegårdvej i Svenstrup.

Den første opstod fredag middag 11. december, som tog brandvæsenet halvandet time at slukke. Natten til lørdag 12. december klokken 02.41 var den så gal igen, og denne gang havde flammerne for alvor fat i huset, hvor ingen personer var til stede, da det var ved at blive renoveret.

Denne gang tog det Trekant Brand fem timer at få bugt med flammerne, hvorefter en brandvagt fortsatte med at efterslukke.

Området blev efterfølgende spærret af, så politiet kunne foretage en brandteknisk undersøgelse, som kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi Charlotte Nyborg her opsummerer resultatet af i et skriftligt svar til avisen.

- Det vurderes efter brandundersøgelsen, at branden er opstået i en elektrisk installation. Det er desuden vurderingen, at brand nummer to opstod i materiale i etageadskillelsen, som har ulmet efter slukningsarbejdet, skriver Charlotte Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kamerahold ville ikke hilse på OL-chefen fra Tommerup: Mere end et år senere gennemføres OL 'stensikkert'

Annonce