Annonce
Sydfyn

Hundens dag: Hunde og familier inviteres til en lærerig og sjov dag

Til arrangementet vil hundejere kunne teste deres firbenede venner af på en agilitybane. PR-foto

Gudbjerg: For sjette år i træk inviteres hunde og familier til en dag fyldt med lærerige og sjove aktiviteter.

Dagen er skabt til at give inspiration til gode lege, som giver fundamentet for en rolig og afbalanceret familiehund, fortæller hundeadfærdsspecialist Tanja Lørup i en pressemeddelelse.

- Vi har alle den samme positive tilgang til hundene. Med dagen ønsker vi at skabe et samlingspunkt for hundeejere, hvor man med hele familien og en picnickurv kan nyde det forhåbentligt gode vejr og stemning. Samtidig vil man kunne få en masse inspiration til gode aktiviteter og lege med vores firbenede kæledyr, fortæller Tanja Lørup.

Alle hunde er velkomne. Arrangementet foregår på Ultoftevej 19 ved Gudbjerg den 29. juni klokken 10-15. Tilmelding sker på mail til Tanja Lørup på mail kontakt@etgodthundeliv.dk.

Det er gratis for alle på to ben at deltage, mens det koster 50 kroner per hund. /rashe

Annonce

Dagens aktiviteter

Agility: Prøv din hunds evne og jeres samarbejde af på agilitybanen.

Gå pænt i snor træning: Få både teori og praktisk træning til at lære din hund at gå pænt i snor.

Samarbejdsøvelser: Styrk jeres samarbejde gennem sjove øvelser.

Aktivering i skoven: Der er sat diverse forhindringer op i skoven til fri afbenyttelse.

Foredrag om hundefoder: Hør hvad din hund har brug for, og hvordan du læser ingredienslisten på foderposen.

Healing af hunde: Forkæl din hund med en prøvebehandling

Quiz og konkurrencer med masser af gode præmier.

Salgsboder med hundelegetøj, godbidder, foder og meget mere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce