Annonce
Assens

Hundelufteren Jeff fandt en dildo, tomme sprutflasker og andet skrald i skovbunden: - Det er kraftedeme noget svineri

En eller flere personer har efterladt dette i skovbunden i Krengerupskoven ved Glamsbjerg. Foto: Jeff Vase Kidholm
Jeff Vase Kidholm er godt træt af, at folk smider skrald i naturen i Krengerupskoven. Krengerup Gods takker de lokale for at hjælpe med at holde skoven ren og pæn.

Glamsbjerg: Torsdag stødte hundelufteren Jeff Vase Kidholm på efterladenskaber i skovbunden, der gjorde ham så rasende, at han lagde en video ud i facebookgruppen 5620 Glamsbjerg.

- Det er kraftedeme noget svineri, siger han i videoen.

Jeff Vase Kidholm går næsten dagligt tur med sine to engelske hunde af racen Staffordshire. Han finder ofte øl- og sodavandsdåser, grillbakker, chipsposer og tomme cigaretpakker, som han samler op med en ekstra pose, han har med til samme formål.

Annonce

Ind i mellem fisker han også kondomer op af skovbunden.

Torsdag måtte han hjem og hente en stor skraldesæk, da han fandt en større samling af tomme limbøtter, tømte sprutflasker, en dildo og en masse andet. Også nogle poser, hvor der kan have været piller i, fandt han.

- Jeg går meget rundt i Krengerupskoven, da jeg bor lige ved siden af, og jeg støder næsten dagligt på affald, men det her er ekstremt, lyder det fra Jeff Vase Kidholm, der bor i Glamsbjerg med få minutters gang til skoven.

Jeff er forundret

Han anslår, at det kan være unge mennesker, der ind i mellem holder til i skoven for at feste. Uanset hvem det er, så undrer han sig over, at folk ikke samler op efter sig.

- Det mindste man kan gøre er da at tage sit skrald med hjem. Jeg er forundret over, at folk ikke tænker længere, siger Jeff Vase Kidholm, der særligt oplever problemet på de mindre og afsidesliggende stier i skoven.

Jeff Vase Kidholm støder på skrald i Krengerupskoven næsten dagligt. Torsdag var et ekstremt tilfælde. Foto: Jeff Vase Kidholm

- Det er noget svineri, at man efterlader skoven sådan her, når både børn og dyr kan gå i det, siger hundelufteren, der indskyder, at den nærliggende børnehave tit går en tur i skoven.

Annonce

Gods: Tak for hjælpen

Krengerupskoven hører under Krengerup Gods. Skovfoged Anders Knudsen har godt set opslaget i facebookgruppen 5620 Glamsbjerg, og dumpet affald i skovbunden er ikke et ukendt fænomen.

- I forrige uge modtog vi en trailerfuld med husholdningsaffald, som vi selv måtte ud og fjerne i går (onsdag, red.). Vi står alene med udgiften, da skoven er privat ejendom, siger Anders Knudsen.


I forrige uge modtog vi en trailerfuld med husholdningsaffald, som vi selv måtte ud og fjerne i går (onsdag, red.). Vi står alene med udgiften, da skoven er privat ejendom

Anders Knudsen, skovfoged


Han fortæller, at godset tager personale fra den øvrige drift til at rydde op, når man finder større mængder affald. Det sker ifølge skovfogeden "et par gange om året", at ukendte personer dumper hele trailerlæs.

Og godset har faktisk oplevet mindre affald smidt i naturen det seneste år med coronapandemi i landet.

- Skoven ved Glamsbjerg by er præget af mindre mængder affald som henkastede øldåser og mundbind. Ellers er det ret tilfældigt, hvor der bliver læsset større mængder affald af, siger Anders Knudsen, der er rigtig glad for, at borgerne i Glamsbjerg holder øje og giver en hånd med at holde skoven ren og pæn.

- Vi er utrolig glade for den hjælp, vi får fra beboerne i Glamsbjerg. De er rigtig gode til at henvende sig, når de finder de større mængder, siger han.

Krengerup Gods fandt i forrige uge et helt læs husholdningsaffald dumpet i skovbunden. Privatfoto.
Krengerup Gods fandt i forrige uge et helt læs husholdningsaffald dumpet i skovbunden. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce