Annonce
Nyborg

Hund reddet op fra havnebassin

Kajkanten er nærmest plan med græstæppet ved det gamle færgeleje, og det kan snyde selv en velvoksen hund. Modsat Knudshoved er der til gengæld opsat stiger. Foto: Kasper Riggelsen

Nyborg: Det er sket mere end én gang før.

Og søndag eftermiddag ved 15.30-tiden skete det så igen: En hund og dens ejer var gået en tur ved det gamle færgeleje for enden af Færgevej og Toldbodgade, da hunden tilsyneladende "glemte", at den befandt sig i nærheden af et havnebassin.

Med den konsekvens at hunden løb ud over kajkanten og faldt ned i vandet.

Annonce

- Tager du ud til Knudshoved, er der høje kajkanter, så man skal gå op ad trapper for at komme op til selve kajkanterne. Men ved den gamle vognmandsrute i Nyborg er kajkanten nærmest plan med græslaget. Derfor ser vi af og til, at det siger blop, og så ligger der en hund nede i færgelejet, forklarer insatsleder Jesper Rossen.

Til hundens - og hundeejerens - held er der til gengæld stiger, som fører ned til vandet, og det blev udslagsgivende for redningsaktionen søndag eftermiddag.

For mens beredskabet havde travlt med at sætte en redningsbåd i vandet ved lystbådehavnen, lykkedes det to forbipasserende at kravle ned ad stigen og hale den velvoksne hund op igen - til stor glæde for hundeejeren, fortæller han.

Foto: Kasper Riggelsen
Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce