Annonce
Nyborg

Hund efterlyst i flere døgn: Er fundet - men ikke i god behold

Knud Lang Nielsen og hunden Bandit har været uadskillelige. Knud har boet ved sin far, og da faderen døde, overtog han både lejligheden og hunden. Bandit sad altid i Knuds cykelkurv. Privatfoto.

Hunden Bandit fra Nyborg har været efterlyst på Facebook i flere døgn efter den midt på ugen formentlig blev stjålet fra ejermandens cykelkurv. Hunden er nu fundet, men desværre ikke i god behold.

Nyborg: Det har været nogle turbulente dage for hundeejer Knud Lang Nielsen fra Nyborg. Hans kæreste eje, hunden Bandit, forsvandt nemlig i midten af ugen på mystisk vis.

Den råhvide terrier-blanding har været vant til at sidde i cykelkurven, når ham og hundeejer Knud Lang Nielsen er på tur i byen. Men onsdag, da makkerparret var kommet hjem til Kløvervej fra deres cykeltur, stillede hundejeren cyklen ved sin kælderskakt, hvorefter han kortvarig var nede i kælderrummet. Da han kom op igen, var hunden til hans store overraskelse forsvundet.

Annonce

- Bandit plejede aldrig selv at hoppe ud af kurven, for det kunne han ikke, han var nemlig en meget gammel herre, fortæller Flemming Lang Nielsen, der er bror til Knud.

Flemming Lang Nielsen udtaler sig på vegne af sin bror, da Knud Lang Nielsen er udviklingshæmmet og har svært ved at håndtere situationen.

- Knud har været helt knust og ked af det. Hunden er hans et og alt, fortæller Flemming Lang Nielsen.

Familien gik sammen og gennemsøgte hele Nyborg by, og har sidenhen konstateret, at hunden var blevet stjålet. Derfor er det også meldt til politiet.

- Vi er heldigvis blevet mødt med stor alvor omkring situationen, men Bandit var ikke øretatoveret, så det har været svært for politiet at opklare det, siger Flemming Lang Nielsen

Han valgte fredag aften at efterlyse hunden på det sociale medie Facebook, og opslaget spredte sig som en steppebrand. I skrivende stund har 5600 mennesker delt opslaget med efterlysningen og i det lange kommentarfelt, fremgår det, hvor vidt og bredt opslaget er kommet. Helt fra Herning til Holbæk og sågar Sverige.

- Jeg var meget forbavset over, hvor stærkt det gik. Efter kun tre timer var det delt over hele landet. Og jeg er helt rørt over alle de beskeder, vi har fået fra folk, siger Flemming Lang Nielsen.

Ulykkelig slutning

Søndag ved middagstid skete så det, ingen havde turde håbe på.

- Jeg havde ikke troet, at hunden kom frem i dagens lys igen, siger Flemming Lang Nielsen.

Nogen havde fundet Bandit i en kælderskakt tæt ved Knud Lang Nielsens adresse, hvor Bandit og ham endelig blev genforenet.

Men historien ender desværre ikke lykkeligt.

Bandit var så afkræftet, at dyrlægen ikke kunne redde den lille terrier-blanding. Derfor måtte Bandit til stor sorg for Knud Lang Nielsen aflives.

Hvad hunden Bandit har bedrevet i de mange dage er endnu ikke opklaret.

Se Facebook-opslaget

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce