Annonce
Nyborg

Hun skriver fra stationen, stuen og zoologisk have

Line Nielsen har skrevet sin første bog "Elsket af ham". Den er udkommet både på norsk og dansk. Med 365 tekststykker, er der et stykke til hver dag hele året. Foto: Kim Rune

Line Nielsen har i en alder af 49 år fået sin første bog udgivet. Hun er ikke nervøs for, hvor meget den sælger. Hun vil bare gerne dele sine tanker, og sprede et godt budskab.

Annonce

Nyborg: Hun står tæt ved togstationen i Odense. Hun har lige fået fri fra sit arbejde, og er på vej hjem til Nyborg. Sirener fra en ambulance kan høres, og på den anden side af banegården ser hun bilerne flytte sig. Ambulancen kommer uden problemer forbi myldretrafikken. Hun bliver rørt. Næsten til tårer. Da hun når perronen, griber hun griber fat i sin Ipad, og begynder at skrive.

Line Nielsen er 49 år, og hver dag pendler hun med toget fra Nyborg til Odense, da hun arbejder hos Odense Kommune. Men ved siden af sit arbejde har Line Nielsen en passion for at skrive og reflektere, og det er ikke fra et skrivebord, hun skriver sine tekster. Det er alle mulige steder - gerne tæt på det, der lige inspirerede hende, ligesom da hun stod på togstationen i Odense.

Siden barnsben har Line Nielsen haft en drøm om at udgive en bog. Målet var inden, hun blev 40, men det blev først i en alder af 49 år, Line Nielsen fik udgivet sin første bog. Hun har nemlig haft travlt. I 90'erne var hun i Afrika med sin mand, og siden har uddannelse og arbejde fyldt meget. Men nu har hun haft tid til at fordybe sig, og fået skrevet den bog, som hun længe har drømt om. Og det er hverken en roman eller en digtsamling. Det er kortere tekststykker med hverdagsoplevelser, der er sat ind i en kristen ramme.

- Mine tekststykker har et kristens element, ja, men jeg tror på mange måder, bogen henvender sig til alle, fordi budskabet i den er så grundlæggende, fortæller Line Nielsen.

Blå bog Line Nielsen

Alder: 49 år.Forfatter: Til bogen "Elsket af ham", der både er udgivet på norsk i december 2015 og på dansk i juni 2016 ved forlaget Scandinavia.

Bor: Fjordparken i Nyborg i de sidste 18 år.

Opvokset: I Silkeborg, Skanderborg og senere flyttede Lines familie til Nærum på Sjælland.

Gift: Med Jan Arne-Nielsen

Uddannet: Fysioterapeut og Master i Health.

Arbejde: Odense kommune

Fritid: Mountainbike, klaver, artikler til bladet Adventnyt.

Line Nielsen har siden barnsben haft en drøm om at skrive en bog. I en alder af 49 år skete det, og tekststykkerne deri er skrevet fra de hverdagssituationer, som Line Nielsen har stået i. Foto: Kim Rune
Annonce

Alle har værdi

Budskabet, som Line Nielsen snakker om, er, at vi alle har værdi. Noget, som Line Nielsen gennem årene har indset er et stort problem blandt mennesker. I en verden, hvor unge folk er pålagt et stort pres udefra, hvor piger får anoreksi og hvor voksne mennesker vil præstere hundrede procent både på arbejde og på hjemmefronten, har Line Nielsen set et behov for at minde os om, at vi alle unikke, og at vi alle er elsket af den gud, som man tror på.

- Ved at have skrevet 365 korte stykker, der alle har et opmuntrende budskab, håber jeg på, at kunne skabe noget positivitet hver dag hele året, for den der læser det, fortæller hun.

Så med udgangspunkt i for eksempel en gepard, som Line Nielsen så i zoo, skærer hun en pointe ud. Nemlig, at en kærlig hånd og omsorg kan gøre alle til bedre mennesker.

Annonce

Hør Line Nielsen læse en teksten om geparden op

Artiklen fortsætter under videoen.

">

Ipad'en er Line Nielsens bedste redskab. Hvad enten det har været, når Line Nielsen sad med fødderne i et fodbad eller været fanget på togstationen under en bombetrussel, så har hun hevet Ipad'en frem, og skrevet løs. Og behovet for at dele sit syn på verden gennem tekster, der indrammer det positive budskab om, at vi alle er noget værd, er vigtigere end at bogen sælger godt.

- Jeg har bare behov for at dele de tanker, jeg får, når jeg er forskellige steder, og så håber jeg, at det kan opmuntre andre, og måske hjælpe dem igennem svære tider, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce