Annonce
Kerteminde

Hun hjælper dig med rengøring

Jeanette Lystlund Boesen glæder sig til at komme ud og afprøve tilværelsen som sin egen boss og kunne bestemme over sin egen tid. Det har hun synes kunne være en mangelvare i jobbet som social - og sundhedsassistent.

Iværksætter: Jeanette Lystlund Boesen satser nu fuldt og helt på sit rengøringsfirma, Hindsholm Rengørings Service

Nordskov: - Jeg glæder mig bare til at kunne bestemme over min egen tid, smiler 25-årige Jeanette Lystlund Boesen fra Nordskov på Hindsholm.

Hun har nu sagt sit faste arbejde job op ved Svane Service i Odense, hvor hun har stået for planlægning. Nu vil hun for fremtiden fuldt og helt koncentrere sig om sit rengøringsfirma, Hindsholm Rengørings Service.

Sommerfuglene blafrer under maveskindet, men skulle hendes drøm at være selvstændig blive til noget, skulle det være nu, mener hun, og hun har fuld opbakning fra sin mand, Emil Boesen og faktisk også fra den arbejdsplads, som hun nu skal sige farvel til.

- De har virkelig været helt fantastiske og givet mig den tid, som jeg har skullet bruge til at få etableret min virksomhed, fortæller Jeanette Lystlund Boesen, der oprindeligt er uddannet social - og sundhedsassistent.

Frem til den 31. juni, hvor hun stadig er ansat ved Svane Service, arbejder hun derfor kun 20 timer om ugen, så hun også har mulighed for at få tid til sit rengøringsfirma.

Annonce

Hjælp til meget

Jeanette Lystlund Boesens firma kan tilbyde rengøring i mange forskellige sammenhænge.

Er du flyttet ud af dit hus og ikke selv orker at stå for at gøre huset rent, inden de nye ejere eller lejere flytter ind, kan du eksempelvis hidkalde Hindsholm Rengørings Service. Har du holdt en fest og mangler hjælp til oprydningen, kan du også tage kontakt til rengøringsfirmaet.

Jeanette Lystlund Boesen tager også ud til private og gør rent i deres hus. Har du mulighed for at give hende en nøgle, kan hun også tage ud og gøre dit sommerhus klar til, at du kommer i det.

- Når sådan et sommerhus har stået ubeboet hen over en vinter, kan det jo ofte godt lige bruge en lille overhaling med en klud og noget frisk luft, og her kan jeg hjælpe, fortæller virksomhedsejeren og understreger, at folk bare skal ringe og få en snak med hende om, hvad de gerne vil have hjælp til.

Hun regner med, at det primært vil være i Kerteminde Kommune, Odense og Nyborg, der er det område, at hun kommer til at arbejde i.

- Jeg fokuserer på, at det er lokalt, men kører naturligvis også gerne længere væk, hvis kunderne er til det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce