Annonce
Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Avisen har set enkelte af sms’erne, og der er tale om et voldsomt sprogbrug fra Haysens side. Noget af det også af stærk seksuel karakter. Arkivfoto Foto: André Thorup
Det er en 28-årige kvinde fra Haderslev, der har videregivet sms-udveksling mellem hende og daværende SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen. Materialet indeholder seksuelle ordvekslinger, og det var det, der fik AGF til at annullere aftalen med Haysen. Som ung arbejdede kvinden på frivillig basis i superligaklubbens kommunikationsafdeling.

Fodbold: Det er en tidligere medarbejder i SønderjyskE, der står bag de me-too-lignende anklager mod Hans Jørgen Haysen, der torsdag endegyldigt fratog ham jobbet som sportchef for AGF, allerede inden han begyndte i jobbet.

Kvinden, der i dag er 28 år gammel, arbejdede følge avisens oplysninger på frivillig basis omkring klubbens kommunikationsafdeling for en håndfuld år siden.

Som fan af SønderjyskE’s fodboldhold havde hun sin egen fanside, indtil SønderjyskE tilknyttede hende som skribent. Kvinden leverede i en periode bidrag til klubbens sociale medier, uden at hun var fastansat i organisationen.

Hun havde dog sin gang i huset, og hun var et kendt ansigt – også i spillertruppen.

På dette tidspunkt var Hans Jørgen Haysen sportschef og havde fast kontor i Haderslev Idrætscenter.

Kvindens anklager mod Hans Jørgen Haysen er kommet frem i offentligheden efter Haysens ansættelse som sportschef i AGF. Den 28-årige kvinde fra Haderslev har ifølge avisens oplysninger sendt kompromitterende materiale til ledelsen i såvel AGF som SønderjyskE. Dette skulle være sket i sidste uge, så klubberne har altså været bekendt med anklagerne siden.


Den 28-årige kvinde fra Haderslev har ifølge avisens oplysninger sendt kompromitterende materiale til ledelsen i såvel AGF som SønderjyskE. Dette skulle være sket i sidste uge, så klubberne har altså været bekendt med anklagerne siden.


På baggrund af det fremsendte materiale – heriblandt en stor del sms-korrespondance mellem kvinden og Hans Jørgen Haysen – valgte AGF at ophæve aftalen med klubbens kommende sportschef. Det offentliggjorde den aarhusianske klub i en fondsbørsmeddelelse torsdag, hvor man begrundede beslutningen med ”private og personlige forhold”.

Avisen har set enkelte af sms’erne, og der er tale om et voldsomt sprogbrug fra Haysens side. Noget af det også af stærk seksuel karakter.

Annonce

En stille kvinde

Kilder i og omkring SønderjyskE, som avisen har talt med, har beskrevet kvinden som en stille og lidt forsagt kvinde, når man mødte hende. Hun kunne fremstå som lidt nervøst anlagt. Til gengæld var hun selvsikker på skrift.

Torsdag var det ikke muligt at få en kommentar fra hverken Hans Jørgen Haysen eller SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Avisen ville gerne have spurgt Klaus Rasmussen, hvornår han er blevet bekendt med sagen, og hvordan han som direktør har reageret. Vi ville også gerne spørge ham, om han er bekendt med andre lignende sager i klubben.

Avisen forsøgte igen fredag formiddag at komme i kontakt med Hans Jørgen Haysen.

Avisen har ligeledes fredag gjort flere forsøg på at få en kommentar fra den nu 28-årige kvinde, hvis navn er kendt af redaktionen, men hun har ikke besvaret opkald og er ikke vendt tilbage på en besked på telefonsvareren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce