Annonce
Sport

HUGGER GLADBACH TIL?: Mathias Jørgensen holder sig klar til klubskifte

Mathias Jørgensen (tv.) afventer og ser, om Mönchengladbachs dialog med OB udmønter sig i et konkret tilbud eller om andre vil have den hurtige angriber. Foto: Michael Svenningsen

Angriber spiller ikke for OB, så længe hans klubsituation efter 1. februar er uafklaret.

Annonce

FODBOLD: OB's talentfulde angriber Mathias Jørgensen var ikke med, da OB klædte Rapid Wien af med 5-2 i testkampen tirsdag eftermiddag i Belek. Han fik heller ikke et minut mandag mod Legia Gdansk.

Mathias Jørgensen spiller ganske enkelt ikke kampe for OB så længe hans fremtidssituation er uafklaret frem til transfervinduet lukker den 1. februar.

- Så længe min situation er uafklaret, så spiller jeg ikke for OB. Det er aftalen, sagde Mathias Jørgensen efter OB's kamp tirsdag.

OB's træner Jakob Michelsen bekræftede, at det hænger sådan sammen.

- Så længe Mathias Jørgensens situation er uafklaret, vælger vi at prioritere de spillere, som vi med sikkerhed ved er i truppen også efter, at transfervinduet er lukket, sagde Jakob Michelsen til Sport Fyn. Han havde valgt Rasmus Festersen i kampen mod Rapid Wien.

Mathias Jørgensen var tidligere på måneden på prøve hos Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach, der var begejstret for angriberens utrolige speed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce