Annonce
Middelfart

Hudallergi og eksem kommer på programmet på Nørre Aaby Skole

Astma-Allergi Danmark tager rundt på folkeskoler i Danmark for at lære unge om hudallergi og kontakteksem. Det er en del af projektet kaldet SkinZone, som henvender sig til unge. Foto: Astma-Allergi Danmark.
Annonce

Nørre Aaby: Hudallergi og kontakteksem hos børn er på nuværende tidspunkt en højaktuel problematik, da børn udvikler håndeksem på grund af hyppigere håndvask og brug af håndsprit, mener patientforeningen Astma-Allergi Danmark.

Derfor slår Rikke Thygesen, der er rådgiver hos foreningen, et smut forbi 6. klasse på Nørre Aaby Skole den 21. oktober for at undervise i forebyggelse af netop hudallergi og kontakteksem.

Annonce

Råd og tips

Undervisningen af eleverne på Nørre Aabys Skole kommer til at tage udgangspunkt i elevernes egen hverdag og deres daglige omgang og brug af kemi, for eksempel gennem håndsæbe, creme, deodorant, smykker med nikkel og rengøringsmidler, skriver Astma-Allergi Danmark i en pressemeddelelse.

Derudover kan eleverne fra Nørre Aaby Skole også tage råd omkring pleje af kroppen med hjem i skoletasken fra Astma-Allergi Danmark. Foreningen forklarer, at det for eksempel kan være tips og råd til, hvordan børn skal fugte tør hud på hænderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce