Annonce
Middelfart

Pludselig var Nina og manden spærret inde: Hvorfor kom der ikke noget ordentligt varsel om, hvornår Stjernevænget skulle graves op?

Gravearbejdet i forbindelse med udrulning af fibernet havde nær spærret Nina Sass' bil inde for en dag. Hun føler sig ikke tilstrækkeligt informeret om arbejdet. Privatfoto
Nina Sass, beboer på Stjernevænget i Ejby, var ikke blevet varslet om, hvornår gravearbejdet til fibernet præcis skulle foregå. TDC Net beklager, hvis boligejere ved en fejl ikke er blevet informeret.

Ejby: Det var takket være en betænksom genbo, at Nina Sass og hendes mand havde mulighed for at bruge deres bil tirsdag i sidste uge.

For havde genboen ikke klokken 7.30 om morgenen ringet på deres dør og varskoet dem om, at der i forbindelse med udrulning af fibernet var ved at blive gravet dybe render langs deres grund på Stjernevænget i Ejby, havde bilen været spærret inde i indkørslen.

Det fortalta Nina Sass til avisen onsdag, hvor gravearbejdet er overstået foran deres hus. Selvom gravearbejdet nu er rykket længere ned ad vejen, førte udgravningen til, at hendes mand ikke kunne forlade hjemmet tirsdag.

Annonce

- Min mands søn skulle ud og gå tur med hunden, og det var noget med at balancere på nogle fliser og kanter. Og min mand er handicappet, så han kunne ikke komme nogen steder på sin el-scooter, siger Nina Sass.

Fik besked i juli

Det er TDC Net, der står for udrulningen af fibernettet, og Nina Sass mener ikke, at selskabets kommunikation om det forestående gravearbejde har været tilfredsstillende. Hvilket hun også har givet udtryk for i et opslag i Facebook-gruppen "Hjælpsom i Ejby og omkringliggende byer".

Det eneste varsel, som Nina Sass og manden har fået om arbejdet, var en seddel i postkassen i midten af juli. Her skrev TDC Net, at man forventede, at det i alt ti uger lange gravearbejde ville begynde i august, men at det kun ville foregå på den enkelte vej i fire uger i løbet af den periode.

- Der står ikke noget om præcis, hvornår det er, siger Nina Sass, der savner en mere præcis varsling eventuelt nogle dage i forvejen.

I kommentarsporet til hendes opslag på Facebook bekræfter i hvert fald én anden beboer på Stjernevænget, at der ikke er kommet varsling om de konkrete arbejdsdage.

Annonce

TDC: Varsler normalt få dage før

I et skriftligt svar til avisen skriver TDC Net, at det er afgørende for både TDC Net og underleverandørerne, at boligejere føler sig godt informeret, når der skal graves på deres vej.

- Vores typiske proces er, at vi uddeler breve til alle boligejere cirka to måneder før opstart af et projekt. Det følger vi op med et nyt brev et par dage før gravearbejdet igangsættes på vejen – og hvis der er behov for, at vejens beboere flytter deres biler i en kortere periode, så vil de også få et særskilt brev omkring det, skriver TDC Net i en mail.

- Ud fra boligejerens oplevelse på Stjernevænget tyder det på, at dele af den proces desværre ikke er blevet fulgt i det konkrete projekt. Det er naturligvis meget beklageligt, og skulle der være flere boligejere i området, der gerne vil vide mere omkring projektet og tidsplanen, så står vores fiber-kundesupport klar til at besvare deres spørgsmål, skriver TDC Net.

Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

OB

Legenden Lars Høgh i sin bog om OB's bestyrelsesformand: Niels Thorborg tog mig aldrig over på sit hold

Nyborg

Kraftig blæst: Vindfølsomme køretøjer forbydes på Storebæltsbroen

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Navne

Begravelser og bisættelser torsdag den 2. december

Nordfyn

Telefonstorm på værkstedet: - Folk reagerer først, når Peter Tanev siger, at nu kommer vinteren

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Odense

Odense kravler sikkert væk fra bundplacering: Færre og færre arbejdsløse

Odense For abonnenter

Manden med arret gør op med den voksne, der forgreb sig på ham som lille: Skriver "afskedsbrev til min pædofil"

Odense

Jernalderkvinder beholdt tøjet på: -Jeg var i tvivl, om det ville blive for kedeligt blot, fordi der ikke var nogle bare bryster

Annonce