Annonce
Nyborg

Hoteldirektør rykker ind på Nyborg Strand: - Det bliver spændende

Jan G. Larsen skal kun flytte godt én kilometer fra sit nuværende job, når han den 1. januar tager over på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter. Foto: Trondur Dalsgard
Først, når han har forladt Storebælt Sinatur Hotel & Konference og er rykket ind på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter den 1. januar, vil Jan G. Larsen tale om sit nye job.
Annonce

Nyborg: Storebælt Sinatur Hotel & Konference og Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter har ud over målgruppen og en del af navnet meget andet til fælles.

Som for eksempel en unik beliggenhed midt i landet - på den samme strand med kun ti skridt ned til Storebælts blå bølger.

Der er også tale om to veldrevne hoteller med sorte tal på bundlinjerne.

Og to virksomheder, der i mere end én forstand har gjort det lettere for udenforstående at finde Nyborg på Danmarkskortet.

Men det er ikke desto mindre også to på mange måder forskellige virksomheder i samme branche, Jan G. Larsen skifter imellem, når han den 1. januar forlader direktørstolen på Storebælt Sinatur Hotel & Konference og rykker de 1040 meter ned ad stranden og ind på direktørkontoret på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

Annonce

Ledes i kristen ånd

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter offentliggjorde mandag navnet på den, der skal efterfølge hotellets direktør gennem 20 år, Poul Jacobsen.

Poul Jacobsen går på pension ved årets udgang.

Og selv om Jan G. Larsen af hensyn til sin nuværende arbejdsgiver ikke vil kommentere sit jobskifte, vil han gerne bekræfte, at det er ham, som skal overtage direktørstolen på det 120 år gamle og traditionsrige hotel.

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter er ejet af en fond, der - som det hedder - ledes "i en kristen ånd og har til formål at afholde, støtte og fremme afholdelse af og deltagelse i større kristelige møder på Folkekirkens grund på Hotel Nyborg Strand".

Storebælt Sinatur Hotel & Konference, der er ejet af Danmarks Lærerforening, har efter en omfattende renovering og nybyggeri i 2013 ikke nogen lang tradition som strandhotel bag sig.

Og slet ikke nogen kristen formålsparagraf.

Men indtil han den 1. januar har skiftet arbejdsadresse fra Østerøvej 121 til Østerøvej 2 i Nyborg, vil Jan G. Larsen altså ikke gøre sig tanker i offentligheden om forskellen på de to hoteller med postadresse på samme vej.

Og dog.

- Det bliver spændende, siger han og lover at sætte mange flere ord på, når kalenderen er skiftet til 2020.

Annonce

Hotellets gode ry

Det er ikke lykkes at få en kommentar fra Jens Maibom, der er formand for den fondsbestyrelse, der ejer Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

I en pressemeddelelse oplyser Nyborg Strand imidlertid, at Jan G. Larsens opgave bliver at fortsætte "hotellets gode udvikling og værne om hotellets gode ry".

Hotellet har i noget nær bogstavelig forstand udvidet og bygget til, lige siden det under navnet "Det nye Badehotel" blev indviet i 1899.

I dag er Nyborg Strand med 160 ansatte, 422 værelser og 275.000 gæster om året et af landets største hotel- og konferencecentre.

Jan G. Larsen har ud over de seks år på Storebælt Sinatur Hotel & Konference også 20 år som hoteldirektør i Norge på cv'et.

Han er desuden formand for Nyborg Turistforening og en aktiv debattør, når emnet er turisme, handel og erhvervsliv i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce