Annonce
Nyborg

Hoteldirektør rykker ind på Nyborg Strand: - Det bliver spændende

Jan G. Larsen skal kun flytte godt én kilometer fra sit nuværende job, når han den 1. januar tager over på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter. Foto: Trondur Dalsgard
Først, når han har forladt Storebælt Sinatur Hotel & Konference og er rykket ind på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter den 1. januar, vil Jan G. Larsen tale om sit nye job.

Nyborg: Storebælt Sinatur Hotel & Konference og Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter har ud over målgruppen og en del af navnet meget andet til fælles.

Som for eksempel en unik beliggenhed midt i landet - på den samme strand med kun ti skridt ned til Storebælts blå bølger.

Der er også tale om to veldrevne hoteller med sorte tal på bundlinjerne.

Og to virksomheder, der i mere end én forstand har gjort det lettere for udenforstående at finde Nyborg på Danmarkskortet.

Men det er ikke desto mindre også to på mange måder forskellige virksomheder i samme branche, Jan G. Larsen skifter imellem, når han den 1. januar forlader direktørstolen på Storebælt Sinatur Hotel & Konference og rykker de 1040 meter ned ad stranden og ind på direktørkontoret på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

Annonce

Ledes i kristen ånd

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter offentliggjorde mandag navnet på den, der skal efterfølge hotellets direktør gennem 20 år, Poul Jacobsen.

Poul Jacobsen går på pension ved årets udgang.

Og selv om Jan G. Larsen af hensyn til sin nuværende arbejdsgiver ikke vil kommentere sit jobskifte, vil han gerne bekræfte, at det er ham, som skal overtage direktørstolen på det 120 år gamle og traditionsrige hotel.

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter er ejet af en fond, der - som det hedder - ledes "i en kristen ånd og har til formål at afholde, støtte og fremme afholdelse af og deltagelse i større kristelige møder på Folkekirkens grund på Hotel Nyborg Strand".

Storebælt Sinatur Hotel & Konference, der er ejet af Danmarks Lærerforening, har efter en omfattende renovering og nybyggeri i 2013 ikke nogen lang tradition som strandhotel bag sig.

Og slet ikke nogen kristen formålsparagraf.

Men indtil han den 1. januar har skiftet arbejdsadresse fra Østerøvej 121 til Østerøvej 2 i Nyborg, vil Jan G. Larsen altså ikke gøre sig tanker i offentligheden om forskellen på de to hoteller med postadresse på samme vej.

Og dog.

- Det bliver spændende, siger han og lover at sætte mange flere ord på, når kalenderen er skiftet til 2020.

Hotellets gode ry

Det er ikke lykkes at få en kommentar fra Jens Maibom, der er formand for den fondsbestyrelse, der ejer Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

I en pressemeddelelse oplyser Nyborg Strand imidlertid, at Jan G. Larsens opgave bliver at fortsætte "hotellets gode udvikling og værne om hotellets gode ry".

Hotellet har i noget nær bogstavelig forstand udvidet og bygget til, lige siden det under navnet "Det nye Badehotel" blev indviet i 1899.

I dag er Nyborg Strand med 160 ansatte, 422 værelser og 275.000 gæster om året et af landets største hotel- og konferencecentre.

Jan G. Larsen har ud over de seks år på Storebælt Sinatur Hotel & Konference også 20 år som hoteldirektør i Norge på cv'et.

Han er desuden formand for Nyborg Turistforening og en aktiv debattør, når emnet er turisme, handel og erhvervsliv i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce