Annonce
Nyborg

Hotel Nyborg Strand får ny direktør: Det bliver konkurrentens

Jan G. Larsen, Storebælt Sinatur Hotel & Konference, flytter 1040 meter ned ad stranden, når han den 1. januar sætter sig i direktørstolen på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter. PR-foto
Hotel Nyborg Strand skulle kun 1040 meter ned ad vejen for at finde en ny direktør. Jan G. Larsen fra Storebælt Sinatur Hotel & Konference tager over efter navnkundige Poul Jacobsen.

Nyborg: Jan G. Larsen skifter fra ét strandhotel med udsigt over Storebælt til et andet med samme storslåede beliggenhed, når han sætter sig i direktørstolen på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

Konsulentfirmaet, der har søgt efter navnkundige Poul Jacobsens afløser som direktør på Fyns største hotel, skulle således ikke længere end 1040 meter ned ad vejen - til konkurrenten Storebælt Sinatur Hotel & Konferencecenter - for at finde den rigtige.

Her har Jan G. Larsen været direktør siden 2013, hvor Danmarks Lærerforening lod et daværende bedaget kursuscenter bygge om til et moderne hotel og konferencecenter.

Nyborg Strand oplyser i en pressemeddelelse, at Jan G. Larsen overtager direktørposten den 1. januar, hvor Poul Jacobsen samtidig går på pension efter 20 år på posten.

Jan G. Larsen får, som det hedder, til opgave at fortsætte Nyborg Strands "gode udvikling og værne om hotellets gode ry".

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter har i Poul Jacobsens tid som direktør bygget til for mere end 400 millioner kroner og renoveret for yderligere 100 millioner kroner.

En af Nyborg Strands seneste udvidelser omfatter opførelsen af en helt ny køkkenafdeling - et projekt, Poul Jacobsen som konsulent følger helt til dørs de første måneder af 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Harmonikasammenstød i Vestergade

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce