Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hotel Faaborg Fjord er optaget i Small Danish Hotels

Hotel Faaborg Fjord hører med sine 128 værelser til blandt Fyns største hoteller. Pressefoto
Hotel Faaborg Fjord er blevet en del af hotelkæden Small Danish Hotels. Hotellet vil gerne tiltrække flere ferieturister både fra det danske, tyske og skandinaviske marked.

Faaborg: Hotel Faaborg Fjord indleder årtiet med at tilslutte sig Small Danish Hotels’ liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark.

Hotellet har indgået et samarbejde med hotelkæden, der skal bidrage til at tiltrække flere feriegæster til det sydfynske. Samtidig forstærker Small Danish Hotels sit overnatningsudbud inden for blandt andet cykelturisme til danske og internationale gæster i Danmarks smørhul, lyder det i en pressemeddelelse.

Hotel Faaborg Fjord har netop taget hul på andet step af en større modernisering. Den tocifrede millioninvestering i strandkantshotellet betyder, at i løbet 2020 vil hotellet kunne modtage gæsterne i en ny nordiskinspireret reception med tilhørende lounge. Samtidig kan gæsterne besøge Hotel Faaborg Fjords nyopførte spa og wellness-afdeling, der kommer til at tælle blandt andet spa- og dampbade, vandpejs og koldvandsdyp både ude og inde - alt sammen med direkte udsigt til hotellets private strand og badebro.

- Vi ser frem til, at Small Danish Hotels skal være med til at styrke vores profil særligt over for ferie- og fritidsgæster. Vi har en stærk position som kursus- og konferencehotel, og vi investerer nu tungt i, at vores hotel bliver lige så attraktivt for ferieturister. Med den friske fjord i forhaven, skov i baghaven og nem adgang til Ø-hop, fynske kulturskatte og ikke mindst velvære til både ganen og kroppen, stræber vi efter at få et stærkere fodfæste på det danske, tyske og skandinaviske marked. Det er vi overbeviste om, at vi kan skabe gennem et tæt samarbejde med Small Danish Hotels. Vi får en massiv synlighed via hotelkædens kanaler, herunder via gæsteklubben Benefits, samtidig med det kvalitetsstempel, der følger med medlemsskabet, siger administrerende hoteldirektør hos Hotel Faaborg Fjord, Ulrich Bastrup.

Annonce

Small Danish Hotels

Small Danish Hotels er en frivillig landsdækkende kæde med håndplukkede hoteller, kroer, slotte og herregårde, hvor nøgleordene er den personlige betjening og det gode værtskab.

Hotellerne ejes og drives af selvstændige hotelejere, slotsfruer og krofædre.

Small Danish Hotels tilbyder unikt dansk gæstgiveri på kongelige privilegerede kroer, eventyrlige oplevelser i historiske og naturskønne omgivelser på slotte og herregårde, trendy boutique- og cityhoteller samt klassiske hoteller ved land, vand og by landet over.

www.smalldanishhotels.dk

Naturen i fokus

Den tocifrede millioninvestering omfatter også, at hotellets restaurant Vinoteket, der værner om lokale råvarer, fremstår i helt nye klæder, der matcher hotellets nordiske stil. Samtidig har hotellet fokus på at bringe naturen inden for både i bogstaveligste forstand med materialer af træ og sten, men også med respekt for miljø og bæredygtighed. Således har hotellet iværksat en miljøstrategi frem mod 2025, ligesom der venter en Green Key certificering lige om hjørnet, oplyser hotellet.

- Hotel Faaborg Fjord er et rigtig godt match til Small Danish Hotels mange danske, tyske og skandinaviske gæster. Hotellets naturskønne beliggenhed tæt ved Danmarks længste cykelrute, Østersøruten, tapper lige ind i markedets efterspørgsel på kombinationen af aktiv ferie og højkvalitets overnatningsophold. Hotellets gastronomiske profil, nordiske designindretning og kommende spa og wellness miljø passer perfekt til vores gæsters behov. Samtidig har stedet et solidt tag omkring erhvervsturisme, hvilket understøtter vores fokus på forretningsgæster, siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Ulrik Bastrup tiltrådte som direktør for Hotel Faaborg Fjord i sensommeren 2019. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce