Annonce
OB

Hotdogs revet væk og baner i opbrud

Anders Lindegaard sagde til den lokale interviewer fra facebook-verdenen, at "han ikke kunne lide at spille mod OB. Det er første gang nogensinde, at jeg har prøvet det. Det er ikke rart", sagde han efter mødet med sin barndomsklub. Anders Lindegaard fylder 36 i april. Foto: Michael Bager

Janus Drachmann og Moses Opondo er under genoptræning efter skader og fik ikke spilletid. Jonathan Harboe prøver at spille sig til en aftale i Kolding.

Bane 1 i Ådalen er først færdiganlagt til sommer og ligner en krigszone efter et angreb fra luften. Derfor skal OB i foråret nøjes med en enkelt græsbane på anlægget ved Røde Stjerne, hvor banerne er også er under renovering.

Sportschef Michael Hemmingsen var ikke at skue. - Han er ude og forhandle med Sabbi, sagde en tilskuer med et smil om munden om de rygter, der kører om, at Emmanuel Sabbi skal til OB allerede nu fra Hobro. Til gengæld var bestyrelsesformand Niels Thorborg tilstede sammen med den nuværende sportsdirektør Jesper Hansen, der har ansvaret frem til 31. januar, når transfervinduet lukker.

Rasmus Jønsson var også tilbage i Ådalen efter et eventyr hos thailandske Buriram United. Jønsson er født og opvokset i Viken få kilometer fra Helsingborg.

Der blev hurtigt udsolgt af hotdogs i pølseboden ved bane 2, men der blev hentet nye forsyninger, så de fleste af de 300 tilskuere kunne fouragere i et smukke januarvejr med lav sol over Ådalen.

Annonce
Der var kommet fem-seks brave Helsingborg-tilhængere til Ådalen og de holdt sig udenfor hegnet, hvor der blev sunget konsekvent det meste af tiden. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce