Annonce
Nordfyn

Hop i bølgen blå: Gratis svømning for børn i Gudskov

Børn til svømning i Gudskov Svømmehal. Arkivfoto: John Fredy
Annonce

Gudskov: Fra mandag til fredag i både uge 31 og 32 er der fra mandag til fredag gratis svømning for børn mellem 0.-10. klasse i Gudskov Svømmehal i tidsrummet 12-16.

Et gunstigt tilbud, som er arrangeret af Nordfyns Ungdomsskole, og som har ladet sig gøre på grund af den check på 1,1 millioner kroner, Christiansborg-politikerne har givet til Nordfyns Kommune som sommerpakke, der skal skabe sommeraktiviteter for børn og unge.

- Jeg synes, det er så fantastisk, at vi kunne nå at få en aktivitet som det her sommersvømning op at stå. Men det har været svært, fordi vi fik jo kun havde et par uger til at planlægge, hvordan vi ville bruge de her midler. Men det er selvfølgelig dejligt, at vi har fået dem, og man kan da også blive helt ked af, at det nok er eneste år nogensinde, at det kommer til at finde sted, fortæller ungdomsskoleleder Morten Schlægelberger.

Han opfordrer til, at man giver svømmehallen et kald og tilmelder sig den gratis svømning, for den foreløbige melding fra svømmehallen var torsdag, at der sagtens kan være flere i bassinet.

- Der er plads til flere glade børn, for ind til nu har der ikke været særligt mange, der har tilmeldt sig. En af dagene var der kun fem.

Tilmelding skal ske til svømmehallen på telefon 22397178, da der maksimalt må være 15 i bassinet ad gangen per time. /dorwo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Navne

Jens Thurøe fylder 60

Annonce