Annonce
OB

Hollandsk målnæse og svensk vildskab: Navne og stemmer fra Ådalen

Charlotte Jensen var blandt de fremmødte fans, der fik muligheden for at få et foto med spillerne. Her med klubbens nye angriber, Mart Lieder. Foto: Kim Rune Jessen
Annonce

Der var blandt andet fokus på klubbens nye spillere, da OB holdt fan-pressemøde mandag aften. En af dem er Kasper Larsen, der dog ikke er helt ny. Han blev "Årets Fund" i klubben i 2012 og spillede for de stribede indtil 2015, hvorefter han skiftede til først Kazakhstan, siden Holland og til sidst Sverige, inden returen til barndomsklubben i januars transfervindue.

Norske Jørgen Skjelvik kommer til klubben fra LA Galaxy, hvor han har været holdkammerat med Zlatan Ibrahimovic. Hvis Skjelvik har taget bare lidt af svenskerens vildskab med til OB, vil det pynte i foråret.

Blandt de fremmødte OB-fans havde en enkelt allerede anskaffet sig en trøje med "Lieder 9" på ryggen.

Mart Lieder går med sine 29 år ind i OB-truppen som den næstældste. Han er kun yngre end anfører Janus Drachmann. Fynboerne vil håbe, at hollænderen finder målnæsen fra tiden i FC Eindhoven, hvor han nettede 45 gange i 69 kampe i den næstbedste hollandske række. Samtidig har han gode erfaringer mod Brøndby, som er OB's første modstander i foråret - på søndag. Lieder har spillet fire kampe mod Brøndby og vundet de tre. Han scorede desuden i sit første møde med dem.

Det er ikke første gang, at OB handler i Sønderjyske, hvor fynboerne hentede Lieder. Tidligere har også Troels Kløve, João Pereira og Hallgrímur Jónasson taget turen fra det sønderjyske til Fyn. Pereira smuttede dog tilbage igen efter to sæsoner, ligesom også Jónasson er draget videre i karrieren.

OB's nye sportschef Michael Hemmingsen skulle skynde sig videre efter pressemødet, da Martin Davidsen hev i ham til podcasten "Stemmer fra Ådalen".

Jørgen Skjelvik er kommet sig over sin jetlag efter turen fra Los Angeles over Odense til træningslejren i Tyrkiet og så tilbage til Odense. Foto: Kim Rune Jessen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce