Annoncørbetalt indhold

Holder din dårlige økonomi dig vågen om natten?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ender hver måned i minus, selvom du spinker og sparer? Så er du ikke den eneste. Flere danskere har svært ved at få enderne til at mødes i slutningen af måneden. Hvert år stiger antallet af danskere, der bliver registreret i Riebers gældsregister over dårlige betalere. Det burde ikke være skamfuldt at have problemer med økonomien, men alligevel oplever mange, at det er svært at tale om. Hvis du har dårlig økonomi, vil du opleve, at det slider på parforholdet, det stresser dig og du får svært ved at nyde ting, fordi du ikke kan lade være med at tænke på, hvad det koster. Fordi økonomi er svært og skamfuldt, så vælger mange at lukke øjnene, men hvis du er proaktiv, kan du ændre meget selv.


Annonce

Gældsposter

Hvis du har lånt penge af forskellige omgange, så er det en god idé at få et samlelån. Hvis du har mange forskellige gældsposter, så kan det være svært at få overblik over, hvor meget du skylder. Et samlelån samler alle din små lån i et stort, så du kun har en gældspost at fokusere på at betale af. De fleste vil opdage, at de kan spare penge, hvis de opretter et samlelån.


Overblik og kontrol over din økonomi er første skridt på vejen til at sove bedre om natten og begynde at fokusere på noget andet end penge.


Drop budgettet

Hvis du laver et stramt budget, så kan du hurtigt få en fornemmelse af nederlag og give op. Lav i stedet aftaler med dig selv. Drop alt forbrug og køb kun madvarer og faste udgifter. Hvis du har lyst til forbrug som for eksempel tøj, så notér det på en liste. Hvis det lykkedes for dig at have overskud en måned, så må du bruge de penge på forbrug. På den måde er du sikker på, at du kun køber det allervigtigste. Med andre ord - køb kun det, du har råd til.


Mind dig selv om, hvad der betyder noget

Det er svært at have dårlig økonomi, specielt hvis du har børn. Alle vil gerne give deres børn alting, men husk din egen barndom. De fleste stærke barndomsminder har ingenting at gøre med nyt, smart tøj, men er ofte en tur på stranden eller en putte-morgen i sengen med mor og far. Alle de ting, der betyder noget i livet, er gratis. Forsøg at skift dit fokus fra alle de ting, du ikke har råd til, til alle de ting du kan lave kvit og frit med din familie og dine børn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.