Annoncørbetalt indhold

Hold styr på gæsterne med en dørtelefon

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste af os synes, det er dejligt at få besøg af gæster, der hvor vi bor. Det kan være gode venner, familie eller andre som er velkomne i vores hjem. Omvendt er noget af det mest ubehagelige og grænseoverskridende nok tanken om, at uindbudte gæster skulle finde vej, til det sted man bor. Der kan være mange måder at undgå gæster uden invitation, men en af de bedre, er at få installeret professionelle dørtelefoner. Der er mange muligheder for at finde det der, der passer til dine behov, men det behøver ikke være vanskeligt at finde den løsning, der passer til lige der hvor du bor.


Annonce

Mange muligheder 

Tænker du over hvorvidt det er muligt at finde en dørtelefon, der passer til der hvor du bor, så er der ingen grund til bekymring. Der findes nemlig et væld af muligheder, når det kommer til professionelle dørtelefoner, og der skal nok være én, der passer godt til det du lige står og mangler. Der findes nemlig dørtelefoner, der passer både til de små og større bygninger, til kontorer, og meget andet. På den måde bliver det nemt at føle sig tryg, uanset om det handler om der hvor du bor, eller om det er arbejdspladsen, der skal have installeret en løsning, der gør det nemmere og mere trygt at gå på arbejde.


Se gæsterne før du lukker op

Én af de helt store fordele ved en dørtelefon er, at du kan tjekke hvem, der står uden for din ejendom og gerne vil ind. Imidlertid kan der jo ske det, at en person udgiver sig for at være en anden end de egentlig er, når de ringer på. Det er selvfølgelig et tænkt og uhyggeligt eksempel, men hvis et bud for eksempel gerne vil stille en pakke, eller et reklamebud vil aflevere ugens tilbud, så ville de fleste nok være tilbøjelige til bare at lukke dem ind. Her kan det, især hvis du bor i et kvarter med mange indbrud, skabe endnu mere tryghed, hvis du har mulighed for at se, og ikke kun høre, hvem du lukker ind i bygningen. Det kan nemt lade sig gøre, hvis du bestiller en dørtelefon med video. Du kan også få smarte adgangsløsninger, som for eksempel fingerlæser eller et kodetastatur. Det er også muligt at besvare døropkald på sin smartphone, så det kan nemt blive mere trygt der hvor du har brug for det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.