Annoncørbetalt indhold

Hold konfirmation i Citybowling

Skal dagen hvor du eller dit barn træder ind i de voksnes rækker være med bowling, lækker mad og godt selskab?

Hold en anderledes konfirmation med bowling i Odense, hvor der er aktiviteter for alle aldersgrupper!

Hos Citybowling er vores vigtigste opgave at koordinere alt det praktiske for jer på denne store dag og sikre en festlig oppyntning. Vi har dedikerede tjenere til jeres selskab, som holder styr på dagens program og taler for jer, mens vores kok fremtryller lækkerier i køkkenet.

2 af vores mest populære konfirmationsmenuer

Til børn under 12 år kan der bestilles individuelle børnemenuer med isbar til dessert. Her er der fri sodavand, juice og saft. Prisen er 129 kr. pr. barn under 12 år. Der er intet minimumstal for at opnå vores konkurrencedygtige priser. I kan komme al fra 8 mennesker til 80 mennesker.

Årstidens buffet

499 kr /pr. person

  • Velkomstdrink
  • Stor lækker buffet
  • Dessert
  • Ad Libitum øl, vin vand og kaffe
  • Bowling og skoleje

Årstidens 4-retters gourmetmenu

629 kr/pr. person

  • Velkomstdrink
  • 3-retters middagsmenu
  • Dessert
  • Ad libitum øl, vin, vand og kaffe
  • Bowling og skoleje

En speciel dag med aktiviteter til alle

Mange af vores konfirmationsselskaber vælger at holde konfirmation her, så det ikke kun bliver de ”voksnes” dag. Vores faciliteter med bowling, airhockey og pool indbyder til indbyrdes konkurrencer for alle aldersgrupper. Denne løsning er oplagt til jer, som ønsker en konfirmation med fysiske aktiviteter, så børnene ikke blot skal sidde i sofaerne med deres iPads hver for sig. Frygt dog ikke – selve restauranten er fint isoleret fra bowlinghallen, så i selvfølgelig kan snakke og hygge jer i fred og ro uden at skulle høre på strikes og jubel fra banerne hele dagen igennem.

Fleksibilitet ved sygdom og ændringer

Hvis nogen i selskabet skulle gå hen og blive syge, eller hvis I skulle ønske andre ændringer, så er vi rigtig fleksible. I kan så sent som 3 dage før ændre og tilføje jeres booking.

Nem parkering hos City Bowling

Du finder ikke nemmere parkering i Odense C end lige omkring City Bowling. Vi har egen parkeringsplads, og udover denne er der nemme og gratis muligheder for parkering rundt om bygningen.

Blå mandag i City Bowling

Er du eller din teenager i gang med at planlægge Blå Mandag?

Lad Citybowling hjælpe idg med at sætte rammerne for en spændende dag! Vi er klar til at give jer en super oplevelse i bowlingcenteret med et Party Bowling-tema med musik, diskolys og fede konkurrencer!

I løbet af eftermiddagen vil vores tjenere og personale igangsætte forskellige konkurrencer og lege. Der udloddes præmier til at fra bedste kampråb, hvem som kan lave flest armbøjninger, og til hvem som kunne lave flest strikes. Det vil også være muligt at konkurrere i spil som airhockey og pool.

Når de unge er færdige med dagens Party Bowling og skal videre på deres spændende dag, så er det rigtig nemt at komme videre til Odense gågade. Det tager kun 5 minutter at komme til Kongensgade, hvor I kan fortsætte dagens shopping.

Denne artikel er sponsoreret af Citybowling

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.