Annonce
Kerteminde

Hold fast og hold ved - også overfor kommunen: Tre gode råd fra den afgående formand

Kerteminde Superbrugs er en aktiv del af lokalsamfundet, og det er vigtigt at holde fast i, er et af de gode råd gfra den nuværende til den kommende formand for Kerteminde Brugsforening. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Martin Helle, der nu stopper som formand for Kerteminde Brugs, peger på et par ting, der er vigtige for brugsens fremtid

Kerteminde: Efter 20 år som formand for Kerteminde Brugs, der har i de år har haft stadig vækst, ved han lidt om, hvad der er vigtigt for brugsen. Og selvom han skulle trykkes lidt på maven, så lykkedes det at få ham til at give tre gode råd til sin efterfølger, hvem det så end bliver:

1 Hold fast og hold ved

Hold fast og hold ved på det du ved, er det rigtige - også og måske især overfor kommunen. Det som er det rigtige for vores lokalområde. Og få den lokalplan på plads.

2 Vær byens butik

Hold fast i at være byens butik. Vær her for byen og vær en del af byens liv. Det lokale engagement er vigtig for Kerteminde Superbrugs - og for Kerteminde.

3 Vær en god arbejdsplads

Sørg for, at Kerteminde Superbrugs forbliver en god arbejdsplads, der kan tiltrække de unge. Mange af byens unge starter jo deres arbejdsliv i vores butik. Og sørg for, at den fortsat er så god, at de ansatte har lyst til at blive. Vi er begunstiget af et fantastisk personale, hvoraf mange har rigtig mange års anciennitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce