Annonce
Middelfart

Hjerteforening beklager: Forsvunden hjertestarter har været i brug - livløs mand forsøgt genoplivet

Hjertestarteren, der hænger på Guldkronens ydermur, er ikke stjålet, men har været i brug, oplyser den lokale hjerteforening. Det er i øvrigt første gang, den har været i brug, siden den blev hængt op i maj i år. Arkivfoto: Daniel Kofoed.
Annonce

Middelfart: Først blev den meldt stjålet, men nu viser det sig, at en hjertestarter, der hænger på Torvet i Middelfart, har været i brug.

Det oplyser Hjerteforeningen i Middelfart, der ellers har politianmeldt, at hjertestarteren forsvandt natten til lørdag.

Foreningen undersøgte i første omgang selv sagen hos ambulanceberedskabet, oplyser Carsten Briese fra Hjerteforeningen Middelfart.

Men da avisen bragte efterlysningen mandag aften, blev hjerteforeningen kontaktet af flere implicerede vidner til en livreddende aktion i Middelfart natten til lørdag.

Og Carsten Briese har beklaget overfor de unge mennesker, at Hjerteforeningens oplysninger i første omgang var forkerte.

- Vi har beklaget, at vi har siddet med forkert information. De unge mennesker har reageret lige efter bogen, siger Carsten Briese, der har tilbudt vidnerne psykologhjælp og en erkendtlighed for deres indsats.

Annonce

Politiet bekræfter

Fyns Politi bekræfter overfor Fyens Stiftstidende, at tre unge mennesker har forsøgt at genoplive en livløs mand klokken cirka 03.00 natten mellem fredag og lørdag.

De tre unge fandt den livløse mand ved en gyde i Algade ned mod Torvet og skyndte sig at tilkalde en ambulance.

Imens den var på vej, forsøgte de unge forgæves at få liv i manden med hjertestarteren. Det lykkedes heller ikke efterfølende ambulancefolkene at bringe manden til live.

Politiet fortæller, at der er tale om en midaldrende middelfarter midt i 50'erne, der er ingen umiddelbare tegn på en forbrydelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce