Annonce
Kultur

Hjemstavnsgården: Udvalgsformand lover intet

Formand for udvalget for Kultur, Erhverv og Beskæftigelse i Assens Kommune Finn Brunse (S) kan ikke love penge til Hejmstavnsgården. Arkivfoto: Kim Rune
Finn Brunse (S), formand for udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur i Assens Kommune kan ikke sige noget om, hvorvidt der kan komme et driftstilskud til Vestfyns Hjemstavnsforening, der driver Hjemstavnsgården.
Annonce

Assens: Han kan ikke sige noget her og nu.

Finn Brunse (S), formand for udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur i Assens Kommune, kan ikke love penge til driften af Hjemstavnsgården i Gummerup. Vestfyns Hjemstavnsforening passer den gamle gård, og foreningens formand Paul Smith fortæller til Fyens Stiftstidende, at det er et beløb i størrelsesordenen 100.000 kroner, man gerne så kommunen bevilgede til driften.

- Der er lagt op til, vi tager en samlet vurdering, når alle ansøgninger er kommet ind. Og på det tidspunkt ved vi sådan nogenlunde, hvor mange penge, der er, siger Finn Brunse.

Ifølge Finn Brunse kigger udvalget på ansøgerfeltet i næste måned - eller december - når udvalget holder møde.

- Vil du sige, om det er realistisk, de kan få et beløb?

- Nej, det kan jeg faktisk ikke, for vi ved slet ikke, hvor vi er henne med de puljer, vi så skal anvende til de formål, svarer Finn Brunse.

Kommunens budget er i øjeblikket presset og kommunen forsøger at få budgettet i balance igen ved flere omprioriteringer og spareøvelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce