Annonce
Kerteminde

Hjem fra sygehuset: Kerteminde næstbedst til at tage imod, viser ny undersøgelse

I Kerteminde Kommune bliver de ældre taget godt hånd om, når de kommer hjem fra et sygehusophold. Dte kan man læse i en ny undersøgelse. Arkivfoto: Hans Sturesson
Borgmester Kasper Olesen (S) er stolt over, at Kerteminde placerer sig så højt i en undersøgelse over, hvordan ældre oplever kontakten med kommunen efter at komme hjem efter et sygehusophold.
Annonce

Kerteminde: Hvis der er noget, vi kan i Kerteminde, så er det at tage godt imod de ældre borgere,. når de kommer hjem efter en indlæggelse på sygehuset.

Borgmester Kasper Olesen (S) kunne på torsdagens byrådsmøde afsløre, at Kerteminde Kommune i en ny undersøgelse placerer sig som landets næstbedste til at tage imod ældre borgere.

I undersøgelsen, der er foretaget af Social- og Indenrigsministeriet, er en række ældre borgere blevet bedt om at vurdere deres oplevelse af overgangen mellem sygehus og kommune. De er blevet bedt om at svare på en række specifikke spørgsmål, og det gav i Kerteminde en tilfredshed på 4,1 - et niveau kun overgået af Mariager Fjord med 4,3.

Kerteminde scorer især højt på, at der var styr på det praktiske, når de kom hjem. Her kom Kerteminde, som den eneste kommune, helt op på 4,3 mod et landsgennemsnit på 3,8.

Kerteminde scorede også højt på, at borgerne på forhånd vidste, hvilken hjælp der ventede, når de kom hjem, og på at medarbejderne, de mødte, var tilstrækkeligt informerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce