Annonce
Middelfart

Hjælpen er på vej: Her åbner Ældresagen nyt kontor i Middelfart

Fra venstre er Birthe Petersen, Bente Jørgensen og Lone Ebbesen klar til at hjælpe de ældre med de problemer eller spørgsmål, som de kommer ned i det nye kontor med. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Ældresagen har åbnet et nyt kontor i Teglgårdsparken, hvor de ældre kan komme forbi med spørgsmål eller problemer. Her kan de få hjælp til alt fra installering af apper til booking af rejser.

Annonce

Middelfart: Onsdag formiddag åbnede Ældresagen dens nye kontor i Teglgårdsparken, hvor de ældre har mulighed for at komme hver onsdag fra klokken 10 til 12.

- Det er meningen, at de ældre kan komme til os for at få hjælp til for eksempel booking og betaling af de ture, vi udbyder. Men de kan også bare komme herop til en snak eller en kop kaffe, hvis de har lyst til det, fortæller Helge Petersen, der er formand for Ældresagen i Middelfart Kommune.

Hver onsdag vil der sidde to personer klar til at hjælpe de ældre med deres spørgsmål eller problemer. Indtil der er nogle frivillige, der melder sig til at sidde på kontoret, er det bestyrelsesmedlemmer, der kommer til at sidde på kontoret for at hjælpe de ældre.

Helge Petersen, der er formand for Ældresagen i Middelfart Kommune håber på, at der vil komme mange ældre ned på det nye kontor, når det går op for dem, at det er åbnet. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Annonce

Tæt på medlemmerne

Nogle af de bestyrelsesmedlemmer, der skal sidde på kontoret, er kasserer Bente Jørgensen og besøgsven Birthe Petersen. De tror begge, at det nye kontor kan være med til at gøre Ældresagen mere synlig og noget, som de ældre vil benytte sig af, når de først opdager, at det nye kontor er åbnet.

Det er Helge Petersen enig med dem i.

- Jeg tror, at vi kommer til at få et stærkere bånd til vores medlemmer. De kan åbne sig mere op, når det ikke foregår over telefonen, siger han.

Kontoret vil også være åbent for ældre, der ikke er medlem af Ældresagen, men som for eksempel står med IT-problemer, som de mangler hjælp til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce