Annonce
Nordfyn

Hjælp, mit hår vokser: Klippe-trængende kunder opsøger Matas for at få hjælp

Hos Matas i Otterup mærker butikschef Vicky Charling (ikke billedet), at mange kunder - her under nedlukningen af landets frisørsaloner - ønsker at sætte ind over for kroppens øverste vækstlag, inden de kommer til at ligne et medlem af et heavy metal band. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Frisørerne har lukket og hvad så? Matas i Otterup har bestilt ekstra sakse hjem for at imødekomme efterspørgslen.
Annonce

Nordfyn: Til de, der kan huske så langt tilbage, hittede Ib Grønbech på et tidspunkt med sangen "Hvorfor må jeg ik' få Beatleshår?"

Den var nok ikke gået i dag, da problemet må siges at være aftagende. Frisørerne må holde lukket, og snart kan vi alle se frem til, eller risikere, at gå rundt med Beatleshår.

Hvis vi da ikke selv gør noget for at få styr på kroppens øverste vækstlag, der dag for dag bliver mere vanskeligt at kontrollere.


At håret hos nogle er ved at antage en kritisk længe, hvor man så at sige må tage håret i egen hånd, mærkes blandt andet hos Matas i Otterup. Her er der begyndt at dukke påfaldende mange mandlige kunder op. De kommer ind i butikken med det specifikke ønske at erhverve sig en hårtrimmer.


At håret hos nogle er ved at antage en kritisk længde, hvor man så at sige må tage håret i egen hånd, mærkes blandt andet hos Matas i Otterup.

Annonce

Påfaldende mange mænd

Her er der begyndt at dukke påfaldende mange mandlige kunder op. De kommer ind i butikken med det specifikke ønske at erhverve sig en hårtrimmer.

- Dem sælger vi pludselig mange af, fortæller butikschef Vicky Charling.

Andre produkter, der er kommet i høj kurs, er hårfarve og sakse, der kan benyttes til at få styr på håret. Da frisørerne måtte lukke 21. december forudså Vicky Charling, hvad der var i vente.

- Jeg har bestilt ekstra sakse hjem, fortæller hun.

Forventningen er, at salget snart vil stige markant. Det er allerede tilfældet med hårfarve. Mønstret ligner det, som var gældende i foråret, hvor det i en periode heller ikke var muligt at komme til frisør. Jo længere tid, der går, jo flere langhårede kunder kommer Vicky Charling og hendes kolleger til at ekspedere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce