Annonce
Fyn

Hjælp børn og unge fra et belastet liv

Håndværkere kan hjælpe børn og unge fra udsatte miljøer. Modelfoto: Sean Shot

Ungdommens Røde Kors vil redde de udsatte.

Fredericia/Middelfart: Håndværkere fra Fredericia og Middelfart kan nu være med til at gøre en kæmpe forskel for udsatte børn og unge i deres nærområde.

I uge 46 ruller kampagnen "En Hjælpende Hånd" over Danmark for tredje år i træk. Kampagnen er målrettet håndværkere, som opfordres til at støtte udsatte børn og unge i deres nærområde gennem et eller flere sponsorater på 2.500 kroner pr. styk. Pengene kan f.eks. gå til et et-årigt mentorforløb for en ung i håndværkerens egen by.

Sidste år var kampagnen en stor succes med deltagelse af 115 håndværksvirksomheder, heraf én fra Middelfart. Der er dog fortsat brug for støtte, og derfor søger Ungdommens Røde Kors nu håndværkere fra Fredericia og Middelfart, der vil deltage i årets kampagne.

En af dem, der bakker op om kampagnen, er tømrer og MMA-kæmper Mikkel Parlo. Han ved fra egne erfaringer, hvor vigtigt det er at få den rette hjælp som udsat ung. Han var selv "lidt af en rod", som han beskriver det, men takket være en ferielejr, et talent for kampsport og den rette uddannelse kan Mikkel Parlo i dag hjælpe andre, der står i samme situation, som han selv gjorde. Derfor er han ambassadør for "En Hjælpende Hånd".

Mikkel Parlo fortæller selv i en pressemeddelelse:

- Jeg var lidt af en slagsbror dengang. Jeg lavede en masse ballade, men da jeg var på vej ind i nogle rigtig dumme ting, så reddede min sport og min tømreruddannelse mig. Men det er jo desværre ikke alle, der får den rigtige hjælp. Det handler bl.a. om rollemodeller. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce