Annonce
Kerteminde

Historisk dag for Lions Kerteminde: Første ægtepar optaget som medlemmer

Det er ægteparret Lisbeth og Paul Birkinshaw, der til dagligt bor i Munkebo, som nu er nye medlemmer af den lokale Lions Klub. Privatfoto
Annonce

Nordøstfyn: Det var en nærmest historisk dag i den lokale Lions Clubs 56-årige lange historie, da klubben mandag aften for første gang optog et ægtepar som medlemmer.

- Vi er åbne overfor alle - unge som ældre - som føler, at de har tid og energi tilovers til at udføre humanitært og almennyttigt arbejde, siger René Milo i en pressemeddelelse.

Han er præsident for den lokale Lions Klub.

- Lions er verdens største private humanitære organisation med 1,4 mill. medlemmer i 207 lande - og vi er glade for, at vi også i Kerteminde Lions stadig kan optage nye medlemmer.

Det var ægteparret Lisbeth og Paul Birkinshaw, der til dagligt bor i Munkebo, som nu er nye medlemmer af den lokale Lions Klub.

Netop i denne tid har klubben sat et arbejde igang for at informere om, hvem Lions er - og hvordan de arbejder for at skaffe midler til de ansøgninger, som de løbende modtager fra foreninger og organisationer, som har brug for ekstra økonomisk støtte til deres aktiviteter.

- Nu er der ekstra hænder til dette arbejde, men vi håber fortsat, at endnu flere er interesserede i at være med - og opfordrer alle, som kunne være interesserede i vores arbejde, om at kontakte os og høre nærmere. Der er altid brug for engagerede borgere - som Listbeth og Paul - og de øvrige 24 medlemmer i Lions Kerteminde, fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce