Annonce
Nordfyn

Ikke første gang, at nordfynsk landmand er med i Landmand søger kærlighed

Det endte med at være en god oplevelse for Daniel Straarup at være med i Landmand søger kærlighed, selv om han ikke fandt kærligheden i programmet. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Daniel Straarup fra Ørritslev uden for Otterup var med i Landmand søger kærlighed i 2015 og fandt kærligheden - bagefter.

Nordfyn: Skulle 21-årige Karoline ønske lidt vejledning i, hvordan man bedst gebærder sig som deltager i Landmand søger kærlighed, behøver hun ikke rette blikket ret langt væk.

I 2015 deltog en anden nordfynsk landmand nemlig i tv-programmet. Det var dengang 28-årige Daniel Straarup. Til at begynde med lagde han ikke skjul på, at han var meget genert, og at klappen godt kunne gå ned, når han var i selskab med piger.

- Jeg ved ikke, hvordan man er charmerende på kommando, som han udtrykte det.

Annonce

Men deltagelsen endte med at blive en både intens og ganske udviklende oplevelse. Startende med at Daniel Straarup lagde fra land med at åbne breve fra hele 62 kvinder, der ønskede at lære ham nærmere at kende.

Noget af det sidste, man så til ham i programmet var, da han tog på hotel med Simone. Det spirrende forhold holdt dog ikke længe, og snart viste det sig, at han i stedet fik varme følelser for rumænske Diana, han i forvejen arbejdede sammen med hjemme på gården.

De to er i dag gift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce