Annonce
Kultur

Hippe digtere gæster Posten med Digte & Lyd

Nikolaj Nørlund har en anmelderrost karriere, og lørdag den 4. juni samler han ord og toner på Posten i eventen Digte & Lyd. Arkivfoto

Søren Ulrik Thomsen og Nikolaj Nørlund lægger ord til musik på spillestedet i Odense

Annonce

Spoken Word Festival og Musikhuset Posten præsenterer lørdag den 4. juni det anmelderroste koncertkoncept Digte & lyd for første gang i Odense.

Publikum kommer til at opleve over 15 optrædende forfattere og musikere fra Henrik Nordbrandt og Søren Ulrik Thomsen til Nikolaj Nørlund i nytænkende og overraskende musik og poesi-samarbejder.

Digte & lyd er et musik og poesi-projekt, der startede i 2015 i VEGA, København. Projektet er sat i verden for at nedbryde grænser og vise, at musik og poesi kan tale direkte til hjertet og give folk et frirum fra hverdagen. Til foråret 2016 kommer Digte & Lyd til at præsentere musik og poesi gennem fire koncerter i Århus (Musikhuset), Aalborg (Musikkens Hus), København (VEGA) og på posten i Odense. Konceptet er, at koncerterne skal rykke rundt i Danmark og således udbrede musikken og poesien i alle kanter af landet med beatede trommer, rolige blæsere, lynende tunger og rolige stemmer.

Programmet byder op oplæsning ved Henrik Nordbrandt, mens Nikolaj Nørlund med band fremfører Michael Strunge-albummet "Navnløs".

Søren Ulrik Thomsen og Det Glemte Kvarter byder på musik og poesi, og derudover medvirker Virga med spoken word, mens Maria Gerhardt står for oplæsning og sampling af hendes nye og prisvindende digtsamling "Amagermesteren". Ane Cortzen - aftenens vært.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce