Annonce
Odense

Hestehaven lukkes

Hestehaven i det sydøstlige Odense spærres for gennemkørsel øst-vest

Annonce

Odense: Lige inden sommerferien eller lige efter sommerferien lukker Hestehaven som en konsekvens af Munkebjergvejs forlængelse ud til motorvejen og de andre ændringer, der sker i infrastrukturen som en del af forberedelsen af det kommende såkaldte supersygehus.

- Inden længe aftales det med entreprenøren, hvornår der præcist sættes en prop i med hensyn til gennemkørsel, fortæller Stig Langsager, Odense Kommune, der er projektleder på forlængelsen af Munkebjergvej.

Lukningen af Hestehaven er en halvgammel nyhed i den forstand, at det er fire år siden, at Fyens Stiftstidende første gang skrev om lukningen i forbindelse med den VVM-redegørelse om Munkebjergvejs forlængelse, der siden blev vedtaget byrådet.

På et senere tidspunkt lukkes Hestehaven på strækningen mellem Svendborgvej og Munkebjergvejs forlængelse. Det sker i forbindelse med anlæggelsen af letbanen, hvor der på Hestehaven skal være en letbanestation.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce