Annonce
Nyborg

Hesselet kan løbe med fornem kokkepris

Assisterende køkkenchef Bjarke Jeppesen (til venstre) repræsenterer Restaurant Hesselet i Nyborg ved konkurrencen den 28. oktober. Arkivfoto: Robert Wengler
Nyborg-restaurant er blandt de nominerede i konkurrencen "Årets ret med gris". Vinderen findes ved stort arrangement den 28. oktober.

Nyborg: Til daglig har Bjarke Jeppesen titel af assisterende køkkenchef på Restaurant Hesselet i Nyborg foruden at være en del af det danske kokkelandshold.

Den 28. oktober kommer han helt frem i rampelyset og skal bevise sine færdigheder overfor stjernekokke så som Francis Cardenau, Titti Qvarnström fra Sverige, John Kofoed fra Sortebro Kro, Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel og nuværende verdensmester fra Bocuse d’Or, Martin Kongstad.

De er alle dommere i konkurrencen "Årets ret med gris", hvor Restaurant Hesselet er blandt de 12 nominerede. Bag konkurrencen står brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer, og ifølge markedskonsulent Anders Nicolajsen, der er ansvarlig for afviklingen af det store arrangement den 28. oktober, har man denne gang modtaget flere indstillinger end nogensinde før.

Alligevel er det altså lykkedes Restaurant Hesselet at slippe gennem nåleøjet med retten krogmodnet Hindsholmgris, confit, løg, fedtegrever og kål.

Vinderen af konkurrencen kan gå hjem med 30.000 kroner, mens der er henholdsvis 15.000 kroner og 5.000 kroner til 2. og 3.-pladsen. Blandt de øvrige nominerede finder man Brace, Restaurant Grønnegade, Søllerød Kro, Restaurant Basalt, Nimb Gemyse, Falsled Kro, Molskroen og Restaurant Uafhængighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce