Annonce
Sport

Herredouble stopper dansk nederlagsstime i Korea Masters

Sportxpress/Ritzau Scanpix
Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen var på vej mod exit, men klarede sig videre i Korea Masters.

Badmintonturneringen Korea Masters, der befinder sig på niveau 5, lignede en stor dansk skuffelse onsdag, men på falderebet blev der sørget for, at der fortsat er dansk deltagelse, når turneringen fortsætter torsdag.

Herredoublen med Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen sørgede for at holde fanen højt, da den i tre sæt vandt over Lee Chun Hei Reginald og Tam Chun Hei fra Hongkong.

Danskerne var ellers på vej mod exit bagud med 15-21, 8-10, men de svarede tilbage og vandt de to sidste sæt med 21-16, 21-16. Modstanderne førte ellers med 7-2 i det afgørende sæt.

Derimod er turneringen slut for den femteseedede herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup, der tabte med 16-21, 17-21 til kineserne Ou Xuan Yi og Zhang Nan.

I damedouble røg Maiken Fruergaard og Sara Thygesen ud efter et klart nederlag i to sæt til et sydkoreansk par.

Den eneste danske deltager i herresingle, Victor Svendsen, tabte også stort i to sæt til en taiwaner.

Allerede tirsdag blev mixeddoublen med Niclas Nøhr og Sara Thygesen ekspederet ud.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Odeon. Jeg håber, at sandheden kommer frem

Læserbrev: Det glæder mig at læse, at borgmester Peter Rahbæk Juul (S) nu også bakker op om en forklaring fra Odeon i forbindelse med aflysningen af den eksilkinesiske dansetrup Shen Yun. Forhåbentlig kan vi nu endelig kan få en afklaring på, hvilken af de forskellige forklaringer Odeon ønsker at holde fast i, om der rent faktisk er hold i én af disse forklaringer, eller om Kinas håndlangere virkelig har fået slået deres klo i Odeon. Borgmesteren har tidligere givet udtryk for, at byråd og myndighed skal passe på med at stikke deres lange næse i en privat virksomhed og deres forretning. Men når selvsamme virksomhed er ejet og betalt af byens borgere og har indgået en driftsaftale med Odense Kommune, er det en anden sag. Med dén aftale har Odeon nemlig forpligtet sig til at overholde Odense Kommunes kulturpolitik, ”Med odenseanerne i centrum. Kunst- og kulturliv som storbygenerator”, som tager udgangspunkt i følgende; beriger, udfordrer og skærper odenseanerne gennem hele livet; bidrager til odenseanernes livskvalitet, trivsel og udfoldelsesmuligheder inden for kunst og kultur og; skaber fællesskaber mellem mennesker og sammenhængskraft i byen. Ydermere skal ‘...kunst- og kulturlivet i Odense være relevant for sit publikum’ samt …’berige og bidrage med kant og refleksion til odenseanerne og byens gæster.’ Uanset af hvilke årsager Odeon begrunder aflysningen af Shen Yun med, mener jeg ikke, at de har levet op til deres aftale. Og det ser jeg som et kæmpe troværdighedsproblem - for Odeon selv, vores by, borgere og besøgende. Men især for Odense set i et internationalt perspektiv. Jeg håber, at sandheden ser dagens lys, så vi alle fremadrettet kan være forvisset om, at i Odense er der rum for alle former for kunst og kultur.

Odense For abonnenter

Odense Kommune erkender svigt: Spejlglat vej skulle have været saltet længe inden dødsulykke

Annonce